Νέες φήμες για Πογκμπά και Μπαρτσελόνα

H επικείμενη αποχώρηση του Γάλλο άσου από τους «κόκκινους διαβόλους» φαίνεται ότι φέρνει πολύ κοντά τους «μπλαουγκράνα». 

Νέες φήμες για Πογκμπά και Μπαρτσελόνα

Την αποχώρηση του Πολ Πογκμπά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζουν να θεωρούν πιθανή βρετανικά ΜΜΕ και η Μπαρτσελόνα σκέφτεται σοβαρά να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του. Μάλιστα η ομάδα της Βαρκελώνης φέρεται να είναι έτοιμη να κάνει πρόταση για την απόκτηση του Γάλλου σταρ τον προσεχή Ιανουάριο ή το επόμενο καλοκαίρι.

Οι σχέσεις του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Πογκμπά δεν ήταν ποτέ καλές. Αντίθετα, υπήρχαν συνεχώς παράπονα και από τις δύο πλευρές καθώς ο Πορτογάλος κόουτς δεν ήταν ικανοποιημένος με την απόδοση του παίκτη και στον Πογκμπά δεν άρεσε ούτε ο αγωνιστικός χρόνος, αλλά ούτε και η θέση που είχε μέσα στην ομάδα.

Χθες μάλιστα οι σχέσεις τους έγιναν ακόμη χειρότερες με την απόφαση του Μουρίνιο να «καθαιρέσει» τον Γάλλο από την τριάδα των αρχηγών της ομάδας. Οι πληροφορίες αυτές επιμένουν πως η διοίκηση της Μάντσεστερ φέρεται να έχει καταλήξει την απόφαση να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο ή στο τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου και ήδη έχει θέσει την τιμή παραχώρησής του.

Αυτή ορίστηκε στα 225 εκατ. ευρώ (!) και ήδη οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι ετοιμάζουν τις προσφορές τους, προς τους «κόκκινους διαβόλους». Ο Μουρίνιο φέρεται να έχει εισηγηθεί θετικά στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, προκειμένου τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν, να πάνε σε μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων».