Μπάγερν Μονάχου: Πρόστιμο ύψους 500.000 ευρώ στον Μανέ για το χτύπημα στον Σανέ

Η Μπάγερν Μονάχου επέβαλε πρόστιμο αξίας 500.000 ευρώ στον Σαντιό Μανέ για το χτύπημα στον Λιρόι Σανέ μετά την ήττα των Βαυαρών από την Μάντσεστερ Σίτι στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την φάση των «8» του Champions League.

Μπάγερν Μονάχου: Πρόστιμο ύψους 500.000 ευρώ στον Μανέ για το χτύπημα στον Σανέ

Πολύ ακριβά αναμένεται να πληρώσει ο Σαντιό Μανέ το χτύπημα στον Λιρόι Σανέ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Bild, ο Σενεγαλέζος επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να καταβάλει το ποσό των 500.000 ευρώ ως τιμωρία για το περιστατικό που σημειώθηκε στα αποδυτήρια του «Ετιχάντ», μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι για την πρώτη αναμέτρηση της φάσης των «8» του Champions League.

Επιπλέον, πολλά γερμανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Βαυαροί σκοπεύουν να διατηρήσουν τον Μανέ εκτός ομάδας μέχρι να τελειώσει η σεζόν και το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να αποχωρήσει από την «Αλιάνζ Αρίνα».

Παρ’ όλα αυτά, ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ προπονήθηκε κανονικά στη χτεσινή προπόνηση της Μπάγερν (13/04) και φωτογραφήθηκε δίπλα στο Σανέ, όμως η διοίκηση του συλλόγου δεν του χαρίστηκε και με το «βαρύ» αυτό πρόστιμο ευελπιστεί να βάλει τέλος σε μια κατάσταση που επηρέασε πολύ την ψυχολογία της ομάδας.