Μπάγερν: Εκτός ομάδας ο Μανέ μετά το επεισόδιο με τον Σανέ

Η Μπάγερν με επίσημη ανακοίνωσή της έθεσε εκτός ομάδας τον Σαντιό Μανέ ενόψει και του αγώνα με την Χόφενχαϊμ για την Bundesliga, μετά την επίθεση στον Λιρόι Σανέ.

Μπάγερν: Εκτός ομάδας ο Μανέ μετά το επεισόδιο με τον Σανέ

Χωρίς τον Σαντιό Μανέ στην αποστολή της θα υποδεχτεί η Μπάγερν την Χόφενχαϊμ το Μεγάλο Σάββατο στο Μόναχο για την 28η αγωνιστική της Bundesliga.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός είχε έντονο διάλογο με τον συμπαίκτη του, Λιρόι Σανέ, στα αποδυτήρια μετά την ήττα (3-0) από τη Σίτι στο Μάντσεστερ για το Champions League.

Συγκεκριμένα, ο Μανέ διαπληκτίστηκε με τον Σανέ και τον χτύπησε στο πρόσωπο, ενώ χρειάστηκε να επέμβουν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας για να τους χωρίσουν.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Μπάγερν αναφέρει:

«Ο 31χρονος Σάντιο Μανέ δεν θα είναι στην ομάδα της Μπάγερν για τον εντός έδρας αγώνα με τη Χόφενχαϊμ το 1899 το επόμενο Σάββατο. Ο λόγος είναι η λανθασμένη συμπεριφορά του Μανέ μετά τον αγώνα της Μπάγερν στο Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι. Επιπλέον, ο Μανέ θα λάβει πρόστιμο».

Την ίδια στιγμή, φήμες στη Γερμανία υποστηρίζουν ότι η Μπάγερν εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο να λύσει το συμβόλαιο του Μανέ, ο οποίος εντάχθηκε στο σύλλογο μόλις το περασμένο καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ έναντι 32 εκατομμυρίων ευρώ.

Την τρέχουσα σεζόν ο διεθνής άσος έχει καταγράψει 11 γκολ και 5 ασίστ σε 32 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ υπενθυμίζεται ότι έμεινε φέτος για αρκετούς μήνες εκτός δράσης και έχασε και την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εξαιτίας ενός τραυματισμού του.