Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν Μονάχου 3-0: Έκανε σμπαράλια την βαυαρική «μηχανή»! (highlights)

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε τεράστιο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League με το επιβλητικό 3-0 επί της Μπάγερν στην Αγγλία.

Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν Μονάχου 3-0: Έκανε σμπαράλια την βαυαρική «μηχανή»! (highlights)

Η Μάντσεστερ Σίτι κυριαρχώντας στο πρώτο ημίχρονο και μετά το 65ο λεπτό, έκανε μία... χαψιά την Μπάγερν Μονάχου, επικρατώντας με 3-0 στην Αγγλία. Με αυτό το σκορ οι «πολίτες» έχουν κάνει το αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Champions League.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή στο ξεκίνημα του αγώνα και η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 27’, όταν ο Ρόδρι κινήθηκε ωραία έξω από την περιοχή και με ένα υπέροχο αριστερό φαλτσαριστό πλασέ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Ζόμερ για το 1-0.

Η Σίτι κυνήγησε το δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Ζόμερ είχε τις απαντήσεις στις προσπάθειες των παικτών του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους η Μπάγερν πήρε προς στιγμήν τον έλεγχο, είχε την κατοχή, απείλησε δύο φορές με τον Σανέ (46’, 49’) και ο Έντερσον ήταν αυτός που κράτησε όρθια την Σίτι.

Τελικά, ένα μοιραίο λάθος του Ουπαμεκανό ήταν κομβικό για την εξέλιξη του αγώνα, καθώς θέλοντας να ντριμπλάρει τον Γκρίλις έχασε την μπάλα, ο Χάαλαντ έγινε αποδέκτης της μπάλας και σέντραρε στο κεφάλι του Μπερνάρντο Σίλβα, ο οποίος έγραψε το 2-0 στο 70’.

Η Μπάγερν είχε «πελαγώσει» και στο 76’ ήταν η σειρά του Χάαλαντ να σκοράρει με κοντινό πλασέ έπειτα από κεφαλιά - πάσα του Στόουνς και να βάλει... φωτιά στο Μάντσεστερ, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Στόουνς, Ντίας, Ακάντζι, Άκε, Γκιουντογκάν, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε (68’ Άλβαρες), Μπερνάρντο Σίλβα, Γκρίλις, Χάαλαντ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Ζόμερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Ντέιβις (81’ Κανσέλο), Κίμιχ, Γκορέτσκα, Σανέ, Μουσιάλα (69’ Μανέ), Κομάν, Γκνάμπρι (80’ Μίλερ)