Premier League: «Σόου» με «τεσσάρα» της Μάντσεστερ Σίτι επί της Λίβερπουλ (4-1)

Η Μάντσεστερ Σίτι συνέτριψε τη Λίβερπουλ με 4-1 και συνεχίζει τη μεγάλη προσπάθεια να φέρει τούμπα την κατάσταση στην κορυφή της Premier League

Premier League: «Σόου» με «τεσσάρα» της Μάντσεστερ Σίτι επί της Λίβερπουλ (4-1)

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μάντσεστερ Σίτι το παιχνίδι με την Λίβερπουλ και εξακολουθεί να παραμένει ολοζώντανη στη μάχη του τίτλου της Premier League. Παρότι δεν είχε τον Χάαλαντ στη διάθεσή της και μολονότι βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ εξαιτίας του γκολ του Σαλάχ στο 17’, οι «πολίτες» έφεραν τούμπα την κατάσταση και συνέτριψαν τους «ρεντς» με 4-1!

Ο Άλβαρες ισοφάρισε σε 1-1’ στο 27’, όταν έπειτα από ωραία πάσα του Γκρίλις με πλασέ ευστόχησε και έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 46’ η Σίτι ανέτρεψε το σκορ, με τον Άλβαρες να βρίσκει τον Μαχρέζ, εκείνος να σεντράρει προς τον Ντε Μπρόινε, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Άλισον.

Το επιθετικό κρεσέντο των γηπεδούχων δεν σταμάτησε εκεί. Στο 53’ ο Άλισον έδιωξε αρχικά το σουτ του Άλβαρες και ο Γκουντογκάν που έγινε κάτοχος της μπάλας από την απόκρουση, έγραψε το 3-1.

Τέλος, ο Γκρίλις που ήταν εντυπωσιακός στο ματς, συνεργάστηκε υπέροχα με τον Ντε Μπρόινε και ο Άγγλος άσος με πλασέ στην κίνηση σημείωσε το 4-1.

TO ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ 29ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ (1/4)

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ 4-1 (27’ Άλβαρες, 46’ Ντε Μπρόινε, 53’ Γκουντογκάν, 74’ Γκρίλις).

17.00: Μπόρνμουθ - Φούλαμ, Άρσεναλ - Λιντς, Μπράιτον - Μπρέντφορντ, Κρίσταλ Πάλας - Λέστερ, Νότιγχαμ - Γουλβς.

19.30: Τσέλσι - Άστον Βίλα

ΚΥΡΙΑΚΗ (2/4)

16.00: Γουέστ Χαμ - Σαουθάμπτον.

18.30: Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ΔΕΥΤΕΡΑ (3/4)

22.00: Έβερτον - Τότεναμ