Τσέλσι: Δεν έχει καταθέσει αίτηση άδειας εργασίας για τον Αντρέι Σάντος

Η Τσέλσι δεν έχει ακόμη αιτηθεί άδεια εργασίας για τον Βραζιλιάνο μέσο Αντρέι Σάντος, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα του ως δανεικός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Τσέλσι: Δεν έχει καταθέσει αίτηση άδειας εργασίας για τον Αντρέι Σάντος

Ο 18χρονος ήρθε από την Βάσκο ντα Γκάμα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, στο πλαίσιο μιας γενναίας προσπάθειας προσλήψεων στα μέσα της σεζόν στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Μετά την μεταγραφή του, ο Σάντος έλαβε άδεια να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Νότιας Αμερικής κάτω των 20 ετών - όπου οδήγησε τη Βραζιλία στην κατάκτηση του τίτλου και τερμάτισε πρώτος σκόρερ.

Θα ηγηθεί και πάλι της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20 στην Ινδονησία τον Μάιο.

Η Τσέλσι ήταν απρόθυμη να υποβάλει αίτηση για άδεια όταν ο Σάντος είναι απίθανο να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα της τις επόμενες εβδομάδες, και αντ' αυτού θα το πράξει στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την περίοδο 2023-24.

Εν τω μεταξύ, αναμένεται να μετακινηθεί σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Βραζιλίας για πολύτιμα αγωνιστικά λεπτά, προτού συνδεθεί με την Τσέλσι το καλοκαίρι. Ο Σάντος θεωρείται σημαντικό κομμάτι της συνεχιζόμενης προσπάθειας ανασυγκρότησης στη μεσαία γραμμή.

Ο προπονητής Γκρέιαμ Πότερ ρωτήθηκε για την κατάσταση στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή.

"Ο Σάντος εξακολουθεί να βρίσκεται στην ίδια θέση", δήλωσε ο Πότερ. "Εξετάζουμε ποιες είναι οι επιλογές γι' αυτόν".

Η Τσέλσι θα αγωνιστεί στη συνέχεια το απόγευμα του Σαββάτου απέναντι στη Σαουθάμπτον για την Premier League.