Λίβερπουλ: Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Φαν Ντάικ και Φιρμίνο (pics)

Μετά τους Ντιόγκο Ζότα και Αρτούρ, ο Γιούργκεν Κλοπ είδε και τους Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Ρομπέρτο Φιρμίνο να επιστρέφουν στις προπονήσεις της Λίβερπουλ. 

Λίβερπουλ: Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Φαν Ντάικ και Φιρμίνο (pics)

Νέα ευχάριστα νέα περίμεναν την Λίβερπουλ και τον Γιούργκεν Κλοπ την Πέμπτη (9/2) αφού μετά τους Ντιόγκο Ζότα και Αρτούρ Μέλο, και οι Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Ρομπέρτο Φιρμίνο επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός είχε τραυματιστεί στις 2 Ιανουαρίου στο παιχνίδι με την Μπρέντφορντ ενώ ο Βραζιλιάνος κυνηγός δεν έχει αγωνιστεί για την Λίβερπουλ μετά την διακοπή για το Μουντιάλ.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, οι τέσσερίς τους να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο ντέρμπι της Δευτέρας (13/2, 22:00) με την Έβερτον στο Άνφιλντ, ωστόσο πιο πιθανό είναι να αγωνιστούν στην αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας με την Νιουκάστλ.

Θυμίζουμε πως η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης στις 21 Φεβρουαρίου για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του UEFA Champions League και θα είναι πολύ σημαντικό να έχει τους Φιρμίνο, Φαν Ντάικ και Ζότα διαθέσιμους και με ρυθμό (ο Αρτούρ κόπηκε από την Ευρωπαϊκή λίστα τον Ιανουάριο).

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση της Λίβερπουλ την Πέμπτη: