Λίβερπουλ: Επιστρέφουν Φαν Ντάικ, Φιρμίνο και Ζότα

Ευχάριστα είναι τα νέα για την Λίβερπουλ αφού οι Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, Ρομπέρτο Φιρμίνο και Ντιόγκο Ζότα αναμένεται να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μέσα στην εβδομάδα. 

Λίβερπουλ: Επιστρέφουν Φαν Ντάικ, Φιρμίνο και Ζότα

Η σεζόν της Λίβερπουλ έχει σημαδευτεί μέχρι στιγμής από την σωρεία προβλημάτων τραυματισμών που έχουν αντιμετωπίσει οι ποδοσφαιριστές της. Έτσι, χαμόγελα σκορπά στο Κέρκμπι η είδηση πως οι Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, Ρομπέρτο Φιρμίνο και Ντιόγκο Ζότα αναμένεται να επιστρέψουν άμεσα στις προπονήσεις.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος κυνηγός, ο οποίος πέρσι είχε 21 γκολ και 8 ασίστ σε 55 ματς, έχει αγωνιστεί φέτος σε μόλις 375 λεπτά (κάτι περισσότερο από 4 παιχνίδια) μοιράζοντας ωστόσο πέντε ασίστ! Ο Ζότα προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του την Τετάρτη (08/02), εντούτοις δεν θα είναι στην διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ για το ντέρμπι της Δευτέρας (13/2) με την Έβερτον.

Την ίδια ώρα, μέσα στην εβδομάδα θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων τόσο ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ (ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί από τις 2 Ιανουαρίου όσο και ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, ο οποίος πριν τραυματιστεί τον Νοέμβριο είχε 9 γκολ και 4 ασίστ σε 21 ματς φέτος.

Τέλος, κανονικά συμμετείχε στην προπόνηση της Τετάρτης και ο Αρτούρ Μέλο.

Θυμίζουμε πως για την Λίβερπουλ ακολουθούν μετά το ντέρμπι με την Έβερτον (13/2, 22:00), το δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Νιουκάστλ (18/2, 19:30) αλλά και η τιτανομαχία με την Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League (21/2, 22:00).