Πρόεδρος Μπάγερν: «Είμαστε απογοητευμένοι με τον Νόιερ, αλλά είμαστε μια οικογένεια»

Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Χέρμπερτ Χάινερ, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους μετά την κόντρα της διοίκησης με τον τερματοφύλακα Μάνουελ Νόιερ.

Πρόεδρος Μπάγερν: «Είμαστε απογοητευμένοι με τον Νόιερ, αλλά είμαστε μια οικογένεια»

Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Χέρμπερτ Χάινερ, αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στην κόντρα που προκλήθηκε το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στο σύλλογο και τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας, Μάνουελ Νόιερ.

Ο τελευταίος εξαπέλυσε επίθεση κατά της διοίκησης σχετικά με την απόλυση του προπονητή τερματοφυλάκων Φιλίπ Ταπάλοβιτς, γεγονός που προκάλεσε οργή στο εσωτερικό των πρωταθλητών, οι οποίοι εξέταζαν και το ενδεχόμενο να τιμωρήσουν με χρηματικό πρόστιμο τον διεθνή άσο.

«Υποστηρίζω 100 τις εκατό τους Καν και Σαλιχάμιτζιτς (σ.σ. διευθυντές της Μπάγερν), είναι ακατανόητο το γεγονός ότι πήγε κατευθείαν να τοποθετηθεί δημόσια και δεν στράφηκε σε εμάς.

Έχει μεγάλη ευθύνη σαν αρχηγός, αλλά έβαλε τα προσωπικά του συμφέροντα πάνω από την ομάδα, με όλο τον σεβασμό που έχω σε εκείνον, η ομάδα είναι πάνω από όλα και είμαστε δυσαρεστημένοι με την προσέγγιση του. Θα έπρεπε μετά από τόσα πολλά χρόνια στον σύλλογο να έχει το θάρρος να έρθει και να μιλήσει με εμάς και όχι να απευθυνθεί στα Μέσα ενημέρωσης», είπε αρχικά ο Χάινερ, πριν ρίξει εν συνεχεία τους τόνους:

«Θα καθίσουμε μαζί, θα συζητήσουμε επαγγελματικά και θα τα βρούμε. Είναι ένας παγκόσμιας κλάσης τερματοφύλακας και είναι μαζί μας για πάνω από μια δεκαετία. Είμαστε μία οικογένεια. Το σημαντικό αυτή την στιγμή είναι να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, να είναι καλά και στην συνέχεια θα δούμε και τα υπόλοιπα».