Μπόρνμουθ: Θέλει να «κλέψει» τον Τζάκσον της Βιγιαρεάλ από την Σαουθάμπτον

Η Σαουθάμπτον ήταν κοντά στην απόκτηση του Νικόλας Τζάκσον από την Βιγιαρεάλ, ωστόσο η Μπόρνμουθ προσπαθεί να μπει "σφήνα" και να κλέψει τον παίκτη. 

Μπόρνμουθ: Θέλει να «κλέψει» τον Τζάκσον της Βιγιαρεάλ από την Σαουθάμπτον

Η Μπόρνμουθ προσπαθεί να προλάβει την Σαουθάμπτον για την απόκτηση του επιθετικού της Βιγιαρεάλ, Νίκολας Τζάκσον, πριν από την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Η Σαουθάμπτον, η οποία ενδιαφέρεται εδώ και καιρό για τον Τζάκσον είδε την πρότασή της ύψους 20 εκατ. ευρώ να απορρίπτεται από τον ισπανικό σύλλογο, έπειτα από προηγούμενη πρόοδο στην προσπάθεια για συμφωνία.

Υπάρχει ακόμα ελπίδα ότι μπορούν να κλείσουν μια συμφωνία, αφού παραμένουν σε καθημερινές συζητήσεις με τους εκπροσώπους του 21χρονου, αλλά το ενδιαφέρον της ίδιας της Μπόρνμουθ έχει πλέον ενταθεί.

Ο σύλλογος του Vitality Stadium δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά, αλλά εργάζεται πάνω σε μια συμφωνία για να υπογράψει τον Τζάκσον έναντι 20 εκατ. ευρώ συν μπόνους - ένα πακέτο που πηγές κοντά στον Τζάκσον και την Βιγιαρεάλ πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι επαρκές.

Η κούρσα μεταξύ των αντιπάλων της νότιας ακτής - και ενός άλλου ανώνυμου συλλόγου της Premier League - πρόκειται τώρα να πάει στις τελευταίες ημέρες της περιόδου, η οποία κλείνει στις 31 Ιανουαρίου.

Ο Τζάκσον είναι βασικό γρανάζι της Βιγιαρεάλ την φετινή σεζόν, καταγράφοντας δύο γκολ και δύο ασίστ σε 14 αγώνες της La Liga.

Ο επιθετικός ήταν επίσης μέλος της ομάδας της Σενεγάλης του Αλιού Σισέ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, κάνοντας το ντεμπούτο του με την χώρα του κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Όμως, δυσκολεύεται να βρει χρόνο συμμετοχής από τότε που ο Κίκε Σετιέν αντικατέστησε τον Ουνάι Έμερι, γι' αυτό και μια συμφωνία είναι πλέον πιθανή.