Coupe de France: Στους «16» του κυπέλλου η Ανζέ, αποκλείοντας την έκτης κατηγορίας Κενινγκσχόφεν

Την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γαλλίας διασφάλισε η Ανζέ, επικρατώντας δύσκολα εκτός έδρας (0-1) της 6ης κατηγορίας Στρασμπούρ Κενινγσχόφεν 

Coupe de France: Στους «16» του κυπέλλου η Ανζέ, αποκλείοντας την έκτης κατηγορίας Κενινγκσχόφεν

Λαχτάρισε, αλλά προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου Γαλλίας η Ανζέ. Οι «μαυρόασπροι» που συμμετέχουν στο Σαμπιονά, είχαν τον έλεγχο του εκτός έδρας ματς κόντρα στην έκτης κατηγορίας Στρασμπούρ Κονινγκσχόφεν (0-1), δεν φόρτσαραν και αρκέστηκαν στο γκολ του Μπλάζιτς στο 17' για να συνεχίσουν στη διοργάνωση.

Πέντε επιπλέον εισιτήρια για τη φάση των «16» του Coupe de France δόθηκαν νωρίτερα το απόγευμα του Σαββάτου (21/1). Συγκεκριμένα, τη Λιόν ακολούθησε η Τουλούζ που επικράτησε 2-0 της Αζαξιό, ενώ την πρόκριση -αν και με ζόρια - πανηγύρισε η Λοριάν που λύγισε στα πέναλτι (4-1) τη Μπαστιά.

Από εκεί και πέρα, η Ρεμς είχε εύκολο έργο απέναντι στην Ερμπιέ την οποία νίκησε 3-0 εκτός έδρας ενώ σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το ματς με τη Σαμαλιέ η Παρί, κερδίζοντας με το εμφατικό 4-0.

Τέλος στην επόμενη φάση του γαλλικού Κυπέλλου πέρασαν Γκρενόμπλ και Ροντέ. Η πρώτη έκαμψε το εμπόδιο της Πλαμπενέκ με 1-0 ενώ η δεύτερη ήταν πιο τυχερή στα πέναλτι απέναντι στην Γκρασέ.