Ντόρτμουντ: Έκανε το κόλπο γκρόσο και ανανέωσε τον Μουκοκό έως το 2027

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ πέτυχε μια μεγάλη ανατροπή, καθώς γερμανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως τα βρήκε σε όλα με τον Γιουσουφά Μουκοκό για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ντόρτμουντ: Έκανε το κόλπο γκρόσο και ανανέωσε τον Μουκοκό έως το 2027

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Sky Germany» η διοίκηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ τα βρήκε σε όλα με τον Γιουσουφά Μουκοκό για την επέκταση του συμβολαίου του.

Το τρέχον συμβόλαιο του 18χρονου επιθετικού εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, θα παραμείνει κάτοικος Βεστφαλίας έως το 2027. Οι κιτρινόμαυροι όπως ήταν αναμενόμενο για να πετύχουν την επέκταση της συνεργασίας του με τον Γερμανό διεθνή διπλασίασαν τις ετήσιες απολαβές του, και πλέον θα λαμβάνει συμπεριλαμβανομένων των μπόνους πέντε εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Επιπλέον, όταν οριστικοποιηθεί η συμφωνία με την Μπορούσια, ο Μουκόκο θα λάβει και το ποσό των δέκα εκατομμυρίων ευρώ σαν πριμ υπογραφής. Ο Γερμανός στράικερ είχε θέσει το πριμ αυτό ως αδιαπραγμάτευτο όρο για να ανανεώσει, γεγονός που μέχρι πρότινος αποτελούσε αποτρεπτικό παράγοντα για τους Βεστφαλούς.

Η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών έχει δύο όψεις για τους μνηστήρες του Μουκοκό. Η μια εκδοχή είναι ότι κλείνει την δεδομένη χρονική στιγμή η πόρτα σε όλες τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Από την άλλη μεριά, φημολογείται πως η Ντόρτμουντ θα παραμείνει ανοιχτή στο ενδεχόμενο πώλησης του, αλλά αυτή την φορά θα μπορεί να τον κοστολογήσει όσο εκείνη επιθυμεί, δεδομένης της μεγάλης διάρκειας του νέου το συμβολαίου.