Μουκοκό: Ζητάει υπέρογκο πριμ υπογραφής για να ανανεώσει με την Ντόρτμουντ

Ο Γιουσουφά Μουκοκό αποδεικνύεται σκληρός διαπραγματευτής, αφού ζήτησε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ για να ανανεώσει το συμβόλαιο του πριμ υπογραφής, ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Μουκοκό: Ζητάει υπέρογκο πριμ υπογραφής για να ανανεώσει με την Ντόρτμουντ

Ο Γιουσουφά Μουκοκό απασχολεί έντονα το τελευταίο διάστημα την Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς σύμφωνα δημοσιεύματα να τα έχουν βρει σε όλα με τον 18χρονο ταλαντούχο επιθετικό ώστε να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο του Sky Sports, η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να ανανεώσει το συμβόλαιο του Γερμανού διεθνή. Έτσι, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal μεταξύ Μουκοκό-Μπαρτσελόνα θα κερδίσουν χρήματα και οι Βεστφαλοί.

Ωστόσο, ο νεαρός επιθετικός της Ντόρτμουντ απαιτεί πριμ υπογραφής της τάξης των δέκα εκατομμυρίων ευρώ για να ανανεώσει με την ομάδα, ποσό απλησίαστο για τους για τους κιτρινόμαυρους.

Σε περίπτωση που οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν ευδοκιμήσουν, τότε ο Μουκοκό θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί με φόντο το καλοκαίρι. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ντόρτμουντ δύσκολα θα υποκύψει στις υπέρογκες απαιτήσεις του.

Τη φετινή σεζόν σε 22 εμφανίσεις με τη Μπορούσια μετράει έξι γκολ και ισάριθμες ασίστ, ενώ βρέθηκε και στην αποστολή της εθνικής Γερμανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.