Λίβερπουλ: «Έδεσε» τον 20χρονο Τάιλερ Μόρτον με νέο πολυετές συμβόλαιο

Ο 20χρονος αμυντικός μέσος Τάιλερ Μόρτον υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με την Λίβερπουλ. 

Λίβερπουλ: «Έδεσε» τον 20χρονο Τάιλερ Μόρτον με νέο πολυετές συμβόλαιο

Ο 20χρονος Τάιλερ Μόρτον, ο οποίος αυτή την στιγμή περνάει την σεζόν 2022-23 ως δανεικός στην Μπλάκμπερν, βρέθηκε την Τετάρτη (11/1) στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ για να βάλει την υπογραφή του σε νέο πολυετές συμβόλαιο.

Ο ίδιος δήλωσε στο Liverpoolfc.com: "Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος. Το παιδικό όνειρο γίνεται πραγματικότητα, οπότε δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος.

Το ήξερα εδώ και λίγο καιρό και ήταν σε εξέλιξη και δεν μπορούσα να περιμένω να το περάσω από τη γραμμή, γιατί αυτό είναι το μέρος που θέλω να είμαι και αυτός είναι ο σύλλογος που θέλω να είμαι. Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος και ανυπομονώ για το μέλλον".

Προϊόν της Ακαδημίας, ο Μόρτον πραγματοποίησε εννέα συμμετοχές στην ομάδα της Λίβερπουλ την περασμένη σεζόν, αφού έκανε ντεμπούτο ως αναπληρωματικός στην αναμέτρηση του Carabao Cup με τη Νόριτς τον Σεπτέμβριο του 2021.

Στην Premier League αγωνίστηκε - επίσης από τον πάγκο - απέναντι στην Άρσεναλ τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, ενώ ο νεαρός μέσος ξεκίνησε επίσης στους αγώνες της φάσης των ομίλων του Champions League απέναντι στην Πόρτο και την Μίλαν.

Ο Μόρτον μετακόμισε στην Μπλάκμπερν για την διάρκεια της τρέχουσας περιόδου το περασμένο καλοκαίρι και μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 28 συμμετοχές με την ομάδα της Championship, συμμετέχοντας σε όλες τις αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα.

Και πρόσθεσε: "Είμαι εξαιρετικά περήφανος για τον εαυτό μου για το πώς έχω χειριστεί τον δανεισμό μέχρι στιγμής. Ελπίζω να το συνεχίσω αυτό και να το μεταφέρω στο επόμενο μισό της σεζόν.

Αισθάνομαι ότι προοδεύω κάθε μέρα και μαθαίνω νέα πράγματα εντός και εκτός γηπέδου. Είναι ένα υπέροχο περιβάλλον για να μαθαίνω και να γίνομαι επαγγελματίας - και νομίζω ότι τα καταφέρνω αρκετά καλά. Ελπίζω να με προετοιμάζει για το τι θα ακολουθήσει στο μέλλον".