Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στην Ισπανία για φιλικά κατά την διάρκεια του Μουντιάλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πραγματοποιήσει μια μίνι προετοιμασία στην Ισπανία για μια εβδομάδα κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στην Ισπανία για φιλικά κατά την διάρκεια του Μουντιάλ

Η παραμονή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ισπανία θα περιλαμβάνει έναν φιλικό αγώνα με την ομάδα της La Liga, Κάντιθ στις 7 Δεκεμβρίου στο στάδιο «Nuevo Mirandilla».

Το προπονητικό καμπ της ομάδας του Έρικ τεν Χάαχ, το οποίο θα περιλαμβάνει το προπονητικό επιτελείο του συλλόγου και παίκτες που δεν θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα πραγματοποιηθεί επίσης στην πόλη του Κάντιθ.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζον Μέρτοου, δήλωσε ότι το εν λόγω πλάνο είναι «ζωτικό μέρος της προετοιμασίας της ομάδας για το δεύτερο μισό της σεζόν».

«Το καμπ και το φιλικό παιχνίδι θα επιτρέψουν επίσης σε μερικά από τα νεαρά ταλέντα μας να βιώσουν την προπόνηση και το παιχνίδι σε περιβάλλον πρώτης ομάδας, καθώς και να προσφέρουν διασκεδαστικό ποδόσφαιρο συλλόγων για τους φιλάθλους», είπε.

Ορισμένοι σύλλογοι της Premier League θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα συμμετέχουν σε φιλικούς αγώνες. Για παράδειγμα, η Νιουκάστλ θα ταξιδέψει στην Σαουδική Αραβία μεταξύ 4 και 10 Δεκεμβρίου και έχει προγραμματισμένο φιλικό εναντίον της Αλ Χιλάλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες με στο 1-0 κόντρα στην Γουέστ Χαμ την Κυριακή χάρη σε μια κεφαλιά του Μάρκους Ράσφορντ και έχουν άλλα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, κόντρα στην Άστον Βίλα και την Φούλαμ, πριν από την διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που ξεκινά στις 20 Νοεμβρίου.

Το πρώτο παιχνίδι της Γιουνάιτεντ μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι εναντίον της Νότιγχαμ Φόρεστ στις 27 Δεκεμβρίου.