«Στο παιχνίδι για Ντε Γιονγκ η Λίβερπουλ»

Η Λίβερπουλ, σύμφωνα με δημοσίευμα στο Νησί, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Φρένκι Ντε Γιονγκ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Στο παιχνίδι για Ντε Γιονγκ η Λίβερπουλ»

Η Λίβερπουλ δεδομένα θα κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον ενός μέσου κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο καθώς οι Ναμπί Κεϊτά, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν και Αρτούρ είναι τραυματίες ενώ όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσουν στο «Άνφιλντ» μετά το καλοκαίρι.

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ από την άλλη μεριά φαίνεται πως μετάνιωσε που έμεινε στην Μπαρτσελόνα καθώς δεν έχει βρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε ατυτήν την σεζόν.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», οι κυπελλούχοι Αγγλίας ενδιαφέρονται να πάρουν στο Μέρσεϊσαιντ τον Ολλανδό μέσο, κάνοντας παράλληλα «χαλάστρα» στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία προσπάθησε με ζέση να αποκτήσει τον Ντε Γιόνγκ το καλοκαίρι.

Ο Ντε Γιονγκ, από το 2019 που βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα έχει αγωνιστεί σε 151 ματς με απολογισμό 14 γκολ και 18 ασίστ ενώ έχει χριστεί και 44 φορές διεθνής με τους «οράνιε».