Πατήρ Χάαλαντ: «Δεύτερη επιλογή μας η Μπάγερν, τρίτη η Ρεάλ Μαδρίτης και τέταρτη η Παρί Σεν Ζερμέν»!

Ο πατέρας του Έρλινγκ Χάαλαντ, Αλφ Ίνγκε, κατά το ντοκιμαντέρ για την απόφαση του γιού του να μεταγραφεί στην Μάντσεστερ Σίτι αποκάλυψε ότι εναλλακτική ήταν η Μπάγερν Μονάχου και ακολουθούσαν στην 3η θέση η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν στην 4η ως υποψήφιοι προορισμοί!

Πατήρ Χάαλαντ: «Δεύτερη επιλογή μας η Μπάγερν, τρίτη η Ρεάλ Μαδρίτης και τέταρτη η Παρί Σεν Ζερμέν»!

«Ντεσού» του πως ελήφθη η απόφαση της οικογένειας Χάαλαντ να μεταγραφεί ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός στην Μάντσεστερ Σίτι αποκαλύπτονται στο ντοκιμαντέρ «Χάαλαντ, η μεγάλη απόφαση»

Το οποίο κυκλοφόρησε στην πατρίδα του.

Εκεί εξιστορείται το πώς ο 22χρονος στράικερ πήρε την απόφαση να πάει στους «Πολίτες» παρότι υπήρχαν πολλοί «μνηστήρες»

Οι «Times» έδωσαν στη δημοσιότητα κάποιες ατάκες του πατέρα του, Αλφ Ίνγκε.

Ο ίδιος μίλησε για το ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων απ' όλη την Ευρώπη και πως τους κατετάξαν στον περίγυρο του Σκανδιναβού επιθετικού.

«Στη λίστα μας η Μάντσεστερ Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα. Η Μπάγερν είναι το Νο2. Έχουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο τρία και τη Παρί στο τέσσερα.

Είχαμε επίσης το ενδιαφέρον από κάποιες αγγλικές ομάδες εκτός από τη Σίτι, που είναι καλές, όπως η Λίβερπουλ και η Τσέλσι. Επίσης υπάρχει η Μπαρτσελόνα. Όλες αυτές οι ομάδες είναι πάνω κάτω οι ίδιες» δήλωσε συγκεκριμένα.

Στο ντοκιμαντέρ πρωταγωνιστής είναι φυσικά ο νεαρός στράικερ οποίος ανέφερε:

«Δεν πήρα την απόφαση για τη μεταγραφή μου εξαιτίας του προπονητή που βρίσκεται εκεί. Αλλά είναι μεγάλο πλεονέκτημα να έχω τον Πεπ Γκουαρδιόλα στη Σίτι. Είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο...».