Οι δύσκολες ημέρες του Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα

Σε ακόμα μία αποκάλυψη για παρελθόν της Μπαρτσελόνα προχώρησε η «El Mundo» με τον Νεϊμάρ αυτή τη φορά να είναι στο επίκεντρο.

Οι δύσκολες ημέρες του Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα

Η «El Mundo» συνεχίζει να δημοσιεύει ιστορίες από το παρελθόν της Μπαρτσελόνα. Έτσι μετά τον Μέσι και τον Πικέ πήρε σειρά ο Νεϊμάρ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Βραζιλιάνος άσος αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα τις τελευταίες του ημέρες στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα γράφει το δημοσίευμα:

«Τις τελευταίες εβδομάδες έχω στραφεί στον πατέρα. Μίλησα πολλές ώρες μαζί του. Σας διαβεβαιώνω ότι ήταν με το μέρος μας, μέχρι τις τελευταίες δύο-τρεις μέρες, όταν πολύ λάθος και άδικα, ένιωσε προδομένος όταν δημοσιεύτηκε το μπόνους υπογραφής του Νεϊμάρ. Θεώρησε ότι ο σύλλογος το διέρρευσε για να του ασκήσει πίεση (και μάλιστα το έχει εκλάβει ως απειλή).

Και τότε ήταν που αρχίσαμε να τον χάνουμε. Προφανώς υποστήριξα ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε διαρρεύσει από μας. Εν ολίγοις, από αυτή τη διαρροή, άρχισε να θεωρεί ότι δεν είναι σωστό να προσπαθήσει να πείσει τον γιο του να μείνει.

Σας έχω πει σε όλους ξεχωριστά ότι το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση ήταν το κεφάλι του παίκτη. Το αγόρι είναι άρρωστο, έχει πολλά προσωπικά προβλήματα, είναι πολύ μπερδεμένος και πολύ ευάλωτος. Άρα, έχει σκεφτεί λανθασμένα ότι φεύγοντας από την Μπαρτσελόνα θα φύγει και αυτός από τα προβλήματά του (όταν πραγματικά αυτό που πρέπει να κάνει είναι να τα αντιμετωπίσει και να μην φύγει).

Έχω μιλήσει απευθείας μαζί του, επανειλημμένα, τον έχω κάνει να κλάψει περισσότερες από μία φορές, και μου έχει παραδεχτεί πολλές φορές ότι ήταν χαμένος. Οι συμπαίκτες του τον στήριξαν μέχρι το τέλος (αλλά στο τέλος βαρέθηκαν, όπως εγώ, όπως όλοι μας)».