Κριστιάνο Ρονάλντο: Σκέφτονται μέχρι και διακοπή συμβολαίου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Δυσαρεστημένη εμφανίζεται η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, σε σημείο να εξετάζει ακόμα και τον τερματισμό του συμβολαίου του.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Σκέφτονται μέχρι και διακοπή συμβολαίου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Κάκιστο είναι εύλογα το κλίμα στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την πρωτοφανή συντριβή της ομάδας από την Μπρέντφορντ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Premier League.

Πέρα από τη δεύτερη σερί ήττα σε ισάριθμες αγωνιστικές στο νέο πρωτάθλημα, η κατάσταση είναι παρόμοια και σε σχέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μοιάζει πλέον με «ξένο σώμα» στην ομάδα του Μάντσεστερ.

Μάλιστα, η συμπεριφορά του Πορτογάλου σούπερ σταρ μετά το τέλος του αγώνα με την Μπρέντφορντ έχει αφήσει ιδιαίτερα δυσαρεστημένους τους επιτελείς της Γιουνάιτεντ, καθώς ο Ρονάλντο αγνόησε τόσο τους οπαδούς της ομάδας όσο και τον Έρικ Τεν Χαγκ, φεύγοντας κατευθείαν για τα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με το «Sky Sports» η δυσαρέσκεια των διοικούντων είναι τέτοια, που εξετάζουν ακόμα και τη διακοπή συμβολαίου στον Κριστιάνο, εφόσον αυτός δεν αλλάξει άμεσα τη συμπεριφορά του.

Ο 38χρονος Πορτογάλος έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο, ωστόσο εδώ και καιρό «ψάχνεται» για να φύγει από το Μάντσεστερ. Πάντως οι προσπάθειές του έχουν πέσει μέχρι στιγμής στο κενό, με τις Μίλαν και Ίντερ να είναι τα πιο πρόσφατα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ που έχουν πει «όχι» στον διεθνή σταρ...