Premier League: Λίβερπουλ, Τσέλσι και Τότεναμ ρίχνονται στην μάχη, πρεμιέρα για Νότιγχαμ

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα του Σαββάτου (6/8) στην Premier League με τις Λίβερπουλ, Τσέλσι και Τότεναμ να μπαίνουν "στον χορό" και την Νότιγχαμ Φόρεστ να επιστρέφει. Το πρόγραμμα και η βαθμολογία. 

Premier League: Λίβερπουλ, Τσέλσι και Τότεναμ ρίχνονται στην μάχη, πρεμιέρα για Νότιγχαμ

H Premier League σερβίρει το κυρίως πιάτο της πρώτης αγωνιστικής με έξι αναμετρήσεις το Σάββατο (6/8).

Σέντρα νωρίς το μεσημέρι με την Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ να θέλει να μπει με το δεξί στην διεκδίκηση του τίτλου και αντιμετωπίζει στο Λονδίνο την νεοφώτιστη Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα.

Ακολουθεί η έτερη νεοφώτιστη Μπόρνμουθ, η οποία υποδέχεται την ενισχυμένη Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ ενώ η Λιντς θέλει να δώσει απαντήσεις για το τι μπορεί να κάνει φέτος απέναντι στην Γουλβς. Η Τότεναμ θα έχει θεωρητικά βατό έργο απέναντι στην Σαουθάμπτον ενώ ξεχωρίζει η επιστροφή της Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Premier League. Οι "κόκκινοι" δοκιμάζονται στην έδρα της Νιουκάστλ η οποία έχει φέτος πολύ υψηλές βλέψεις.

Την αυλαία για σήμερα ρίχνει ο αγώνας της Έβερτον με την Τσέλσι στο Λίβερπουλ όπου ο Φράνκ Λάμπαρτ θέλει να κάνει την ζημιά στην μεγάλη του αγάπη και ο Στέρλινγκ θα κάνει το ντεμπούτο του για τους Λονρδέζους.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Παρασκευή (5/8)

Κρίσταλ Πάλας-Άρσεναλ 0-2

20' Μαρτινέλι, 85' Γκουέχι

Σάββατο (6/8)

14.30 Φούλαμ-Λίβερπουλ (Novasports Premier League)

17.00 Μπόρνμουθ-Άστον Βίλα (Novasports Start), Λιντς-Γουλβς (Novasports 6 HD), Νιούκαστλ-Νότιγχαμ Φόρεστ (Novasports 2 HD), Τότεναμ-Σαουθάμπτον (Novasports Premier League)

19.30 Έβερτον-Τσέλσι (Novasports Premier League)

Κυριακή (7/8)

16.00 Λέστερ-Μπρέντφορντ (Novasports Prime), Μάντσεστερ Γ.-Μπράιτον (Novasports Premier League)

18.30 Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι (Novasports Premier League)

Η βαθμολογία