Τσέλσι: «Φουλάρει» για Κουκουρέγια και Ντε Γιονγκ

Η Τσέλσι εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση του Μαρκ Κουκουρέγια από την Μπράιτον και του Φρένκι Ντε Γιονγκ από την Μπαρτσελόνα λίγες μέρες πριν την σέντρα στην Premier League

Τσέλσι: «Φουλάρει» για Κουκουρέγια και Ντε Γιονγκ

Η Τσέλσι έχει προσφέρει στην Μπράιτον περισσότερες από 50 εκατομμύρια λίρες για τον αριστερό μπακ Μαρκ Κουκουρέγια και βρίσκεται επίσης σε απευθείας συνομιλίες με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του μέσου Φρένκι Ντε Γιονγκ, σύμφωνα με την Athletic.

Η Μπράιτον δεν έχει αποδεχτεί την προσφορά για τον Κουκουρέγια, καθώς επιδιώκει υψηλότερη αμοιβή και αντικαταστάτη, με τον Λέβι Κόλγουιλ της Τσέλσι να είναι ο προτιμώμενος υποψήφιος σε μια ξεχωριστή συναλλαγή.

Στο Stamford Bridge υπάρχει αισιοδοξία ότι η συμφωνία για τον Ισπανό μπακ θα ολοκληρωθεί μετά τις διαπραγματεύσεις το βράδυ της Τρίτης. Οι μπλε έχουν συμφωνήσει μάλιστα για τους προσωπικούς όρους με τον 24χρονο.

Ο Κουκουρέγια ήταν επίσης στόχος της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά οι πρωταθλητές Αγγλίας δεν ήταν πρόθυμοι να ανταποκριθούν στις οικονομικές αξιώσεις της Μπράιτον.
Η Τσέλσι ελπίζει επίσης να νικήσει έναν εγχώριο αντίπαλο και για άλλον έναν παίκτη, αφού ανταγωνίστηκε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την υπογραφή του Ολλανδού μέσου Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Υπάρχουν ήδη διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα για τον 25χρονο και οι μπλε είναι αισιόδοξοι για την επίτευξη συμφωνίας.

Η Γιουνάιτεντ είχε προηγουμένως συνάψει συμφωνία 85 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ντε Γιονγκ, αλλά ο Ολλανδός διεθνής δεν έχει λάβει ακόμη απόφαση.

Η Τσέλσι έχει ήδη ενισχύσει την ομάδα της αυτό το καλοκαίρι με την απόκτηση του σέντερ μπακ Καλίντου Κουλιμπαλί από την Νάπολι και του εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι, Ραχίμ Στέρλινγκ, ενώ πρόκειται επίσης να υπογράψει τον μέσο Κάρνεϊ Τσουκουεμέκα της Άστον Βίλα και έφερε τον τερματοφύλακα Γκάμπριελ Σλονίνα από την Σικάγο Φάιρ.