Μάντσεστερ Γ.: To «like» του Μαγκουάιρ σε ποστάρισμα για την ενδεχόμενη αποχώρηση του Ρονάλντο (pic)

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ εξέφρασε μέσω social media τη σύμφωνη γνώμη του για την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μάντσεστερ Γ.: To «like» του Μαγκουάιρ σε ποστάρισμα για την ενδεχόμενη αποχώρηση του Ρονάλντο (pic)

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες! Ένας ποδοσφαιριστής να βρίσκεται με το ενάμισι πόδι εκτός ομάδας και ένας συμπαίκτης του να δείχνει δημοσίως ότι δεν τον θέλει μέσα στα αποδυτήρια...

Ο Χάρι Μαγκουάιρ έγινε και πάλι viral στα social media, καθώς πάτησε «like» σε ένα ποστάρισμα που αφορούσε την ενδεχόμενη αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αμέσως, οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» έσπευσαν να κατηγορήσουν τον Άγγλο αμυντικό και εκείνος με τη σειρά του λίγη ώρα αργότερα έβγαλε το «like» για να μην ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Το κακό, όμως, είχε ήδη γίνει... Μάλιστα στο συγκεκριμένο ποστάρισμα που αφορούσε την πιθανή αποχώρηση του Ρονάλντο, υπήρχε αναφορά και στην απόφαση της διοίκησης της Γιουνάιτεντ για περικοπές της τάξεως του 25% των μισθών όλων των ποδοσφαιριστών. Ακόμα και εκεί ο Μαγκουάιρ φάνηκε να συμφωνεί με τη διοίκηση και να μην τάσσεται υπέρ των συμπαικτών του.