Νότιγχαμ Φόρεστ: Ελπίζει ότι θα «κλείσει» Ρίτσαρντς και Γουίλιαμς πριν το Σαββατοκύριακο

Η Νότιγχαμ Φόρεστ εργάζεται για την απόκτηση του Ομάρ Ρίτσαρντς της Μπάγερν και του Νέκο Γουίλιαμς της Λίβερπουλ και ευελπιστεί πως θα φθάσει σε συμφωνία και για τους δύο πριν το Σαββατοκύριακο. 

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ελπίζει ότι θα «κλείσει» Ρίτσαρντς και Γουίλιαμς πριν το Σαββατοκύριακο

Η Νότιγχαμ Φόρεστ εργάζεται για την απόκτηση των Ομάρ Ρίτσαρντς και Νέκο Γουίλιαμς, με κανονικές μεταγραφές σύμφωνα με την Athletic. Οι νεοφώτιστοι στην Premier League ελπίζουν ότι οι συμφωνίες για τον αριστερό μπακ της Μπάγερν Μονάχου, Ρίτσαρντς και τον δεξιό μπακ της Λίβερπουλ, Γουίλιαμς, θα μπορούσαν να τεθούν σε ισχύ μέχρι το Σαββατοκύριακο.

Ο προπονητής των Κόκκινων, Στιβ Κούπερ, είχε προσδιορίσει τις θέσεις των ακραίων αμυντικών ως βασικούς τομείς για ενίσχυση ενόψει της επιστροφής της Νότιγχαμ στην Premier League και το ζευγάρι θα ενίσχυε τις επιλογές του στους ακραίους μπακ, δεδομένου ότι συνήθως χρησιμοποιεί άμυνα τριών παικτών.

Στην αριστερή πλευρά η Φόρεστ επιθυμεί επίσης να κάνει δικό της τον Χάρι Τοφόλο της Χάντερσφιλντ, ο οποίος έχει μόνο ένα χρόνο από το συμβόλαιό του και είναι πιθανό να κοστίσει περίπου 2,5 εκατομμύρια λίρες.

Ο Ρίτσαρντς εντάχθηκε στην Μπάγερν από τη Ρέντινγκ το καλοκαίρι του 2021. Ο 24χρονος έκανε 12 εμφανίσεις στην Bundesliga την περασμένη σεζόν ενώ ο Γουίλιαμς έχει κάνει 13 εμφανίσεις για τη Λίβερπουλ, αλλά πέρασε το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν ως δανεικός στη Φούλαμ.

Ο Κούπερ έχει ήδη προσθέσει στις τάξεις του τον επιθετικό Ταϊβό Αβονίγι από την Ουνιόν Βερολίνου, τον αμυντικό Γκιγιάν Μπιανκόν από την Τρουά και τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντιν Χέντερσον - ως δανεικό για μια σεζόν - στις τάξεις του.

Παράλληλα, η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει φθάσει σε συμφωνία με τη Μάιντζ για τον αμυντικό Μούσα Νιακατέ, ενώ στόχος είναι και ο επιθετικός μέσος της Γουλβς, Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ, για τον οποίο κινείται και η Έβερτον.