Νότιγχαμ Φόρεστ: «Γερό μπάσιμο» για τον Ρίτσαρντς της Μπάγερν

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει μπει πολύ δυναμικά στην διεκδίκηση του 24χρονου αριστερού μπακ της Μπάγερν Μονάχου, Ομάρ Ρίτσαρντς. Στο «κόλπο» και η Λιόν. 

Νότιγχαμ Φόρεστ: «Γερό μπάσιμο» για τον Ρίτσαρντς της Μπάγερν

Η Νότιγχαμ Φόρεστ προσπαθεί τις τελευταίες ώρες για την απόκτηση του Ομάρ Ρίτσαρντς από την Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με την Athletic. Μάλιστα, ανταγωνίζονται με Λιόν, η οποία θέλει επίσης να εξασφαλίσει την υπογραφή του Άγγλο ακραίο μπακ.

Ο Ρίτσαρντς εντάχθηκε στην Μπάγερν από τη Ρέντινγκ το καλοκαίρι του 2021. Ο 24χρονος έκανε 12 εμφανίσεις στην Bundesliga την περασμένη σεζόν, αλλά με τον Λούκας Ερνάντεζ να είναι σε φόρμα και τον Αλφόνσο Ντέιβις διαθέσιμο έπειτα από την ήπια μυοκαρδίτιδα που αντιμετώπισε, ο χρόνος συμμετοχής του στην Μπάγερν αναμένεται να περιοριστεί την ερχόμενη σεζόν.

Η Μπάγερν συζητά τώρα μια μόνιμη απομάκρυνση του Ρίτσαρντς τόσο με την Νότιγχαμ Φόρεστ όσο και με τη Λιόν. Οι "κόκκινοι" θέλουν να φέρουν ένα ζευγάρι αριστερών μπακ αυτό το καλοκαίρι. Ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις για την μεταγραφή του Χάρι Τοφόλο από τη Χάντερσφιλντ.

Ο Ρίτσαρντς έπαιζε στην Championship πριν μετακομίσει στη Γερμανία. Έκανε 92 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τη Ρέντινγκ, σκοράροντας δύο φορές.

Έχει επίσης εκπροσωπήσει μία φορά την Εθνική Ελπίδων της Αγγλίας.