Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προχωράει για τον Λισάντρο Μαρτίνεζ του Άγιαξ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Άγιαξ για τον Λισάντρο Μαρτίνεζ, εν μέσω πεποίθησης ότι ο αμυντικός θα ήθελε να μετακομίσει στο Ολντ Τράφορντ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προχωράει για τον Λισάντρο Μαρτίνεζ του Άγιαξ

Ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, θέλει να επανενωθεί με τον Μαρτίνεζ μετά την κοινή τους παρουσία στο Άμστερνταμ.

Η Άρσεναλ έχει δείξει επίσης έντονο ενδιαφέρον για τον Μαρτίνεζ και έκανε νέα προσφορά 40 εκατομμυρίων ευρώ την περασμένη εβδομάδα. Η επιδίωξή τους συνεχίζεται και οι προσωπικοί όροι δεν θα ήταν πρόβλημα για την πλευρά του βόρειου Λονδίνου. Το θέμα τώρα είναι ποιος σύλλογος μπορεί να συμφωνήσει για την αμοιβή με τον Άγιαξ και στη συνέχεια ποιον θα επιλέξει ο Μαρτίνεζ.

Ωστόσο, πηγές πιστεύουν ότι η Γιουνάιτεντ είναι πλέον φαβορί για τον Αργεντινό διεθνή, ο οποίος πέρασε τρεις σεζόν παίζοντας υπό τον Τεν Χαγκ στην Eredivisie. Επί του παρόντος σε διακοπές, ο Μαρτίνεζ δεν είναι γνωστό αν έχει πάρει την τελική απόφαση καθώς οι μνηστήρες του παλεύουν για την υπογραφή του.

Ο Άγιαξ πιστεύεται ότι ζητά ένα ποσό κοντά στα 50 εκατομμύρια ευρώ για τον Μαρτίνεζ, με περαιτέρω διαπραγματεύσεις να αναμένονται τις επόμενες ημέρες.