Τσέλσι: Πλησιάζει σε συμφωνία για τον Ραφίνια

Η Τσέλσι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Λιντς για την απόκτηση του Ραφίνια, αφήνοντας πίσω της την Άρσεναλ. Δεν έχει τελειώσει η "μάχη" για τον παίκτη. 

Τσέλσι: Πλησιάζει σε συμφωνία για τον Ραφίνια

Η Τσέλσι φαίνεται πως είναι κοντά στο να συμφωνήσει με τη Λιντς Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ραφίνια, αλλά η κούρσα για την υπογραφή του δεν έχει κλείσει ακόμα, όπως μεταδίδει η "Athletic".

Οι συνομιλίες μεταξύ των συλλόγων είναι σε ένα σημείο όπου η Τσέλσι έχει δηλώσει προφορικά ότι είναι έτοιμη να πληρώσει ένα τίμημα άνω των 55 εκατομμυρίων λιρών, το οποίο πιστεύεται ότι η Λιντς θα δεχόταν.

Στη συνέχεια, θα εξαρτηθεί από την προτίμηση του ίδιου του παίκτη, με την Τσέλσι να λέγεται ότι είναι στην pole position για να εξασφαλίσει τον διεθνή Βραζιλιάνο όπως έχουν τα πράγματα.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα - στην οποία αναμενόταν εδώ και καιρό ότι θα ενταχθεί αυτό το καλοκαίρι - δεν είναι αυτή τη στιγμή σε οικονομική θέση να κάνει συμφωνία και η Άρσεναλ δεν έχει φτάσει ακόμη στο επίπεδο που βρίσκεται η Τσέλσι.

Ο Ραφίνια έχει απολαύσει δύο ωραίες σεζόν από τότε που μετακόμισε στη Λιντς, σημειώνοντας 17 γκολ στην Premier League σε 65 εμφανίσεις.

Το τρέχον συμβόλαιό του με την Λιντς λήγει το 2024.

Η Τσέλσι προσπαθεί αυτή τη στιγμή να φέρει τον Ραχίμ Στέρλινγκ στο Στάμφορντ Μπριτζ, ενώ η Άρσεναλ έχει υπογράψει τον Φάμπιο Βιέιρα και βρίσκεται στο κατώφλι της προσθήκης του Γκάμπριελ Ζεσούς.