Βαλβέρδε: Αναλαμβάνει την Αθλέτικ Μπιλμπάο!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιστρέφει στους πάγκους! Όπως όλα δείχνουν ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αθλέτικ Μπιλμπάο

Βαλβέρδε: Αναλαμβάνει την Αθλέτικ Μπιλμπάο!

Την μεγάλη επιστροφή στους πάγκους ύστερα από περίπου δυόμιση χρόνια θα κάνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε! Ο 58χρονος τεχνικός φαίνεται πως έχει συμφωνήσει σε όλα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της αγαπημένης του Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο Τζον Ουριάρτε κέρδισε τις εκλογές για την διοίκηση των Βάσκων από τον Αρεχαμπαλέτα. Ο νικητής της διαδικασίας έχει δεσμευθεί πως θα επαναφέρει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα, ενώ ο ηττημένος σε περίπτωση που κέρδιζε τις εκλογές θα δρομολογούσε την επιστροφή του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Ο «τσινγκούρι» έκανε ένα διάλειμμα από την προπονητική από τον Ιανουάριο του 2020, όταν και λύθηκε η συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα ενώ ετοιμάζεται για την τρίτη του θητεία στην Μπιλμπάο, στην οποία ήταν το διάστημα το 2003-05, αλλά και το 2013-17 όταν και κάθισε στον πάγκο της σε 84 και 213 παιχνίδια αντίστοιχα.