Τότεναμ: Ανακοίνωσε τον Μπισουμά από την Μπράιτον μέχρι το 2026

Παίκτης της Τότεναμ είναι και επίσημα ο Ιβ Μπισουμά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών ενώ η πρώην ομάδα του, Μπράιτον, "καρπώνεται" 25 εκατομμύρια λίρες.

Τότεναμ: Ανακοίνωσε τον Μπισουμά από την Μπράιτον μέχρι το 2026

Την τρίτη της μεταγραφή στην θερινή μεταγραφική περίοδο ανακοίνωσε η Τότεναμ. Συγκεκριμένα, μετά τους Φρέιζερ Φόρστερ και Ιβάν Πέρισιτς, και ο Ιβ Μπισουμά θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε την νέα σεζόν.

Τότεναμ και Μπράιτον "τα βρήκαν" στα 25 εκατομμύρια λίρες και ο 25χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με τα Σπιρούνια.

Ο διεθνής άσος με καταγωγή από το Μάλι έμπαινε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Μπράιτον και η Άστον Βίλα ήταν η πρώτη που επιχείρησε να τον αποκτήσει.

Εν τέλει, η Τότεναμ ήταν εκείνη η οποία έκοψε το νήμα αφού του προσέφερε το δέλεαρ της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

Ο Μπισουμά αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο στην προσπάθεια της Μπράιτον στην περσινή Premier League καταφέρνοντας να τερματίσει στην 9η θέση, καλύτερη επίδοση της ιστορίας της. Έπαιξε 26 ματς στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Γκράχαμ Πότερ και σημείωσε ένα γκολ.