Λίβερπουλ: Ανανέωσε ο Μίλνερ

Ο Τζέιμς Μίλνερ ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Λίβερπουλ

Λίβερπουλ: Ανανέωσε ο Μίλνερ

Παίκτης της Λίβερπουλ για ακόμη έναν χρόνο, και επίσημα, ο Τζέιμς Μίλνερ.

Ο Βρετανός άσος έκανε το ντεμπούτο του στην Premier League σε ηλικία 16 ετών, το 2002 με την φανέλα της Λιντς και ανανέωσε το συμβόλαιό του για ακόμη έναν χρόνο.

Ο Άγγλος πρώην διεθνής δέχθηκε μια σημαντική μείωση στον μισθό του προκειμένου να παραμείνει στο «Άνφιλντ», απορρίπτοντας καλύτερες οικονομικά προτάσεις για διετή συνεργασία από δύο ομάδες της Premier League και μια του MLS.

Η παραμονή του Μίλνερ στην Λίβερπουλ ήταν εισήγηση του Γιούργκεν Κλοπ καθώς ο Γερμανός τεχνικός εκτιμά απεριόριστα την ηγετική παρουσία του 36χρονου μέσου στα αποδυτήρια της ομάδας.

Την φετινή σεζόν, ο πολύπειρος άσος έπαιξε 39 φορές με την Κυπελλούχο Αγγλίας. Η Λίβερπουλ κατέκτησε την Premier League το 2020 έπειτα από 30 χρόνια με τον Τζέιμς Μίλνερ υπαρχηγό Μάλιστα, στα 20 χρόνια που έχει αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου έχει καταγράψει 588 συμμετοχές, τέταρτη καλύτερη επίδοση στην ιστορία της διοργάνωσης.

Παράλληλα, αγωνίστηκε 61 φορές με την Εθνική Αγγλίας από το 2009 έως το 2016 και πρόσφατα τιμήθηκε με το παράσημο του τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (Member of the Order of the British Empire).