Λίβερπουλ: Ανανεώνει για ακόμη έναν χρόνο ο Μίλνερ

Η Λίβερπουλ συμφώνησε με τον Τζέιμς Μίλνερ για την παραμονή του 36χρονου μέσου και την νέα σεζόν. Πάνω από δύο δεκαετίες στην Premier League θα συμπληρώσει ο υπαρχηγός των «reds». 

Λίβερπουλ: Ανανεώνει για ακόμη έναν χρόνο ο Μίλνερ

Ο Τζέιμς Μίλνερ έκανε το ντεμπούτο του στην Premier League σε ηλικία 16 ετών, το 2002 με την φανέλα της Λίντς και όπως όλα δείχνουν θα παίζει και 21 χρόνια μετά, το 2023 καθώς συμφώνησε με την Λίβερπουλ να ανανεώσει το συμβόλαιό του για ακόμη έναν χρόνο.

Ο Τζέιμς Μίλνερ με την φανέλα της Λίντς

Ο Άγγλος πρώην διεθνής δέχθηκε μια σημαντική μείωση στον μισθό του προκειμένου να παραμείνει στο «Άνφιλντ», απορρίπτοντας καλύτερες οικονομικά προτάσεις για διετή συνεργασία από δύο ομάδες της Premier League και μια του MLS.

Η παραμονή του Μίλνερ στην Λίβερπουλ ήταν εισήγηση του Γιούργκεν Κλοπ καθώς ο Γερμανός τεχνικός εκτιμά απεριόριστα την ηγετική παρουσία του 36χρονου μέσου στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο Μίλνερ κατέκτησε το Champions League το 2019 με την Λίβερπουλ

Την φετινή σεζόν, ο πολύπειρος άσος έπαιξε 39 φορές με την Κυπελλούχο Αγγλίας συνεισφέροντας τα μέγιστα στο να φθάσει η ομάδα να διεκδικεί τέσσερα τρόπαια μέχρι και το τέλος της χρονιάς.

Η Λίβερπουλ κατέκτησε την Premier League το 2020 έπειτα από 30 χρόνια με τον Τζέιμς Μίλνερ υπαρχηγό

Μάλιστα, στα 20 χρόνια που έχει αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου έχει καταγράψει 588 συμμετοχές, τέταρτη καλύτερη επίδοση στην ιστορία της διοργάνωσης.

Παράλληλα, αγωνίστηκε 61 φορές με την Εθνική Αγγλίας από το 2009 έως το 2016 και πρόσφατα τιμήθηκε με το παράσημο του τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (Member of the Order of the British Empire).

Ο Τζέιμς Μίλνερ με την φανέλα της Εθνικής Αγγλίας