Λακαζέτ: Επιστρέφει στην Λιόν

Ο Αλεξάντρ Λακαζέτ συμφώνησε με την Λιόν για να επιστρέψει στην Ligue 1 έπειτα από πέντε χρόνια στην Άρσεναλ από την οποία έμεινε ελεύθερος. 

Λακαζέτ: Επιστρέφει στην Λιόν

Επιστροφή στην Λιόν για τον Αλεξάντρ Λακαζέτ! Το συμβόλαιο του έμπειρου επιθετικού με την Άρσεναλ ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, δεν έχει συμφωνήσει για την επέκτασή του και όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στο Γαλλικό Πρωτάθλημα.

Ο Λακαζέτ άφησε την Λιόν για την Άρσεναλ το καλοκαίρι του 2017 με τους «κανονιέρηδες» να βγάζουν από τα ταμεία τους 46.5 εκατομμύρια λίρες και πέτυχε 71 τέρματα σε 206 συμμετοχές με την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου πανηγυρίζοντας την κατάκτηση ενός Κυπέλλου Αγγλίας.

Την παλιννόστηση του Λακαζέτ είχαν προαναγγείλει τον Φεβρουάριο ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς και ο γενικός διευθυντής της, Βινσάν Πονσό.

Ο τελευταίος είχε δηλώσει: «Ο Λακαζέτ είναι ένας παίκτης ο οποίος μας ενδιαφέρει για όσα αντιπροσώπευε εδώ. Παρατηρήσαμε την νοοτροπία του και το κλαμπ έχει κρατήσει επαφές μαζί του».

«Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια», προσέθεσε ο Ολάς.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Equipe», ο 31χρονος στράικερ είναι έτοιμος να μειώσει τις απολαβές του κατά 50% για να υπογράψει στην Λιόν.