Ρεάλ Μαδρίτης: Αποχαιρέτησε τον Ίσκο - «Έγινε θρύλος του συλλόγου»

Με μια πολύ θερμή ανακοίνωση η Ρεάλ Μαδρίτης αποχαιρέτησε τον Ίσκο έπειτα από εννέα χρόνια ενώ τον χαρακτήρισε «θρύλο του συλλόγου».

Ρεάλ Μαδρίτης: Αποχαιρέτησε τον Ίσκο - «Έγινε θρύλος του συλλόγου»

Παρελθόν από την Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί ύστερα από εννέα χρόνια παρουσίας ο Ίσκο. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε σε 353 παιχνίδια με τους "μερένχες" πετυχαίνοντας 53 τέρματα και μοιράζοντας 56 ασίστ.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης αποχαιρέτησε τον Ίσκο με μια πολύ θερμή ανακοίνωση στην οποία τον χαρακτηρίζει «θρύλο του συλλόγου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των "μερένχες":

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ήθελε να εκφράσει την ειλικρινή της ευγνωμοσύνη και στοργή στον Francisco Alarcón ('Isco'), ο οποίος κατά τη διάρκεια αυτών των εννέα ετών που πέρασε φορώντας τη φανέλα μας και υπερασπιζόμενος το έμβλημά μας έγινε θρύλος του συλλόγου μας.

Ήρθε στη Ρεάλ Μαδρίτης όταν ήταν μόλις 21 ετών και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου στον σύλλογο ήταν μέρος μιας εποχής που θα μείνει στη μνήμη όλων των φίλων της ομάδας και των φιλάθλων του ποδοσφαίρου. Ο Ίσκο έχει κατακτήσει 19 τρόπαια σε μια λαμπερή καριέρα με την ομάδα μας: πέντε Κύπελλα Ευρώπης, τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, τρία Σούπερ Καπ UEFA, τρεις τίτλους La Liga, ένα Copa del Rey και τρία Σούπερ Καπ Ισπανίας. Αναδείχθηκε επίσης ο καλύτερος παίκτης του τελικού του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ 2017.

Το ποδόσφαιρό του έκανε μόνιμη εντύπωση σε όλους τους φίλους της ομάδας που τον συνόδευσαν σε αυτό το επιτυχημένο ταξίδι με τόσες πολλές αξέχαστες στιγμές.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι και θα είναι πάντα το σπίτι του και ο σύλλογος εύχεται σε αυτόν και σε όλη την οικογένειά του καλή τύχη για το μέλλον».