Ντιναμό Δρέσδης - Καϊζερσλάουτερν 0-2: Ανέβηκε στη δεύτερη κατηγορία η Καϊζερσλάουτερν !

Η Καϊζερσλάουτερν νίκησε στην Δρέσδη την Ντιναμό (2-0) και επέστρεψε έπειτα από τέσσερα χρόνια στην Τσβάιτελίγκα. Υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία η Ντιναμό.

Ντιναμό Δρέσδης - Καϊζερσλάουτερν 0-2: Ανέβηκε στη δεύτερη κατηγορία η Καϊζερσλάουτερν !

Έπειτα από τέσσερα περιπλάνησς στα... αλώνια της τρίτης κατηγορίας, η ιστορική Καϊζερσλάουτερν επέστρεψε στην Τσβάιτελίγκα. Οι «κόκκινοι» επικράτησαν στην Δρέσδη της Ντιναμό με 2-0 και με δεδομένο πως το πρώτο ματς είχε λήξει ισόπαλο (0-0), η «Λάουτερν» διασφάλισε την πολυπόθητη άνοδο. Αντίθετα, οι «κιτρινόμαυροι» που συμπλήρωσαν... 19 συνεχόμενα ματς δίχως νίκη, υποβιβάστηκαν στην τρίτη κατηγορία.

Τα γκολ του θριάμβου των φιλοξενούμενων πέτυχαν ο Χάνσλικ (67') και ο Χέρσερ (90'), επιβεβαιώνοντας την ποιοτική ανωτερότητα της Καϊζερσλάουτερν και στα δύο παιχνίδια. Τρελό... πάρτι έστησαν 7.500 οπαδοί των φιλοξενούμενων στο «πέταλο» του «Rudolf Harbig Stadion».

ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ: Μπρολ, Μπέκερ (80' Ντρσαλ), Λόου, Κνίπινγκ, Σολμπάουερ, Σταρκ (λ. τ. 30' Μάιερ), Καντέ, Ντιαβουσί (46' Βλαχοδήμος), Βάιλραουχ (68' Μπορέλο), Κονιγκσντόρφερ, Νταφέρνερ.

ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ: Ράαμπ, Ζίμερ, Ζουκ (69' Ζαντ), Κράους, Τόμλακ, Ρίτερ, Τσιφτσί (72' Νιχάους), Χέρσερ, Χάνσλικ (88' Στέλε), Βούντερλιχ (69' Ρεδόνδο), Μπόιντ.