Μπερλουσκόνι: «Η καρδιά μου χαίρεται όπως κάθε οπαδού της Μίλαν»

Ο ιστορικός πρόεδρος της Μίλαν Σίλβιο Μπερλουσκόνι εξέφρασε την χαρά του για την κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος στην ιστορία της ομάδας, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην Ίντερ για την προσπάθειά της

Μπερλουσκόνι: «Η καρδιά μου χαίρεται όπως κάθε οπαδού της Μίλαν»

Περιχαρής για την επιτυχία της Μίλαν ήταν και ο επί χρόνια ιδιοκτήτης και πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο «καβαλιέρε» μίλησε για το 19ο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι χαίρεται όπως κάθε οπαδός των «ροσονέρι» για την μεγάλη επιτυχία, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί την Ίντερ για την προσπάθειά της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι: «Είναι βαθιά συγκίνηση να βλέπεις το πρωτάθλημα στις φανέλες της Μίλαν. Απόψε η καρδιά μου χαίρεται όπως κάθε οπαδού των ροσονέρι. Είναι βαθιά συγκίνηση να βλέπω το σκουντέτο με τις φανέλες της Μίλαν.

Η Μίλαν είναι η ιταλική ομάδα που έχει το μεγαλύτερο κύρος στον κόσμο, μια ομάδα που μου έχει δώσει τόσα πολλά, που μου επέτρεψε να είμαι ο πρόεδρος του συλλόγου που έχει κερδίσει τα περισσότερα στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ακολουθώ τη Μίλαν από παιδί, όταν ο πατέρας μου με πήγε στο γήπεδο για να χαρώ και να υποφέρω με την ομάδα, αλλά ως Μιλανέζος. Θέλω να συγχαρώ και την Ίντερ, η οποία έπαιξε στο μεγάλο πρωτάθλημα και πάλεψε μέχρι το τέλος με αποφασιστικότητα και ποιότητα».