Τέμπας: «Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να πάρει τον Λεβαντόφσκι»

Τα οικονομικά προβλήματα της Μπαρτσελόνα επισήμανε ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, τονίζοντας ότι είναι απαγορευτικά για τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στους «μπλαουγκράνα».

Τέμπας: «Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να πάρει τον Λεβαντόφσκι»

«Στοπ» στις ορέξεις της Μπαρτσελόνα να αποκτήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έβαλε ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας.

Ως γνωστόν ο έμπειρος στράικερ της Μπάγερν αποτελεί τον βασικό μεταγραφικό στόχο των «μπλαουγκράνα» το τελευταίο διάστημα, με τον ατζέντη του παίκτη μάλιστα να παίρνει ήδη φανέλες της ομάδας προκειμένου να τυπώσει το όνομα του Πολωνού διεθνή.

Ωστόσο, ο Τέμπας φαίνεται να βάζει απαγορευτικό στη μεταγραφή, επισημαίνοντας τη δεινή οικονομική κατάσταση του καταλανικού κλαμπ. Όπως τόνισε, με βάση αυτά τα δεδομένα η Μπαρτσελόνα πολύ απλά δεν είναι σε θέση να δαπανήσει το ποσό που απαιτείται για να υπογράψει τον «Λέβα»:

«Έτσι όπως έχει σήμερα η κατάσταση, η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να αποκτήσει τον Λεβαντόβσκι. Θα πρέπει να συμβούν άλλα πράγματα που δεν ξέρω αν θα συμβούν. Όπως το θέμα με την πώληση των μετοχών των εταιρειών BLM (Barça Licensing & Merchandising) και Barca Estudios.

Στον προϋπολογισμό τους είχαν μια πώληση της Barça Estudios που δεν βλέπω. Έχουν περισσότερες από 500 εκατομμύρια ευρώ απώλειες σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια, τις οποίες και πρέπει να τις ανακτήσουν για να μπορέσουν να τον αποκτήσουν».