Sport: Ο ατζέντης του Λεβαντόφσκι αγόρασε φανέλες της Μπαρτσελόνα

Ο ατζέντης του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Πίνι Ζάχαβι, βρέθηκε στη Βαρκελώνη στο πλαίσιο των συζητήσεών του με την Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με την καταλανική «Sport» αγόρασε 10 φανέλες των «μπλαουγκράνα» για να τυπώσει το όνομα του Πολωνού επιθετικού.

Sport: Ο ατζέντης του Λεβαντόφσκι αγόρασε φανέλες της Μπαρτσελόνα

Το «σίριαλ» που αφορά το μέλλον του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και θα έχει τελικά αρκετά επεισόδια έως ότου ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Την στιγμή που ο Πολωνός επιθετικός βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στην αποχώρησή του από την Μπάγερν Μονάχου το φετινό καλοκαίρι, δημοσίευμα της καταλανικής «Sport» υποστηρίζει πως ο ατζέντης του, Πίνι Ζάχαβι, βρέθηκε στη Βαρκελώνη για να συζητήσει με την Μπαρτσελόνα το μέλλον του πελάτη του.

Το αξιοσημείωτο μάλιστα, είναι ότι ο μάνατζερ του διεθνούς άσου φέρεται και να αγόρασε 10 εμφανίσεις των «μπλαουγκράνα» σε επίσημο κατάστημα της Μπαρτσελόνα για να τυπώσει σε αυτές το όνομα του 33χρονου επιθετικού.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Λεβαντόφσκι με τους πρωταθλητές Γερμανίας ολοκληρώνεται το 2023, ενώ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο ποδοσφαιριστής έχει καταγράψει 50 γκολ και 7 ασίστ σε 46 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.