Λίβερπουλ: Γύρος θριάμβου, στην πόλη, την επομένη του τελικού του Champions League, νικήτρια ή μη!

Στην ανακοίνωση ότι την επομένη του τελικού του Champions League (29/05) θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ γύρος του θριάμβου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, προχώρησαν οι «κόκκινοι». Άλλωστε έχουν να γιορτάσουν και το Κύπελλο...

Λίβερπουλ: Γύρος θριάμβου, στην πόλη, την επομένη του τελικού του Champions League, νικήτρια ή μη!

Στην ανακοίνωση ότι στις 29 Μαΐου στο Λίβερπουλ θα διεξαχθεί γύρος του θριάμβου ανεξαρτήτως εάν την προηγούμενη ημέρα έχει κατακτηθεί το Champions League και μια βδομάδα νωρίτερα το πρωτάθλημα προχώρησε η ομώνυμη ομάδα της Αγγλικής πόλης.

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε ότι θα κάνει το γύρο της μ' ανοικτό λεωφορείο, ακόμη κι αν δεν κατακτηθεί το τρόπαιο της Premier League, ή «η κούπα με τα μεγάλα αυτιά» στο Παρίσι.

Άλλωστε οι ρεντς το... χρωστάνε στο κοινό τους για την κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ θέλουν να τιμήσουν και το γυναικείο τμήμα του συλλόγου που κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Προφανώς με άλλο κέφι κι ενθουσιασμό θα γίνει η εκδήλωση αν κάποιο (ή πολύ περισσότερο και τα δύο...) ακόμη τρόπαιο έχουν να επιδείξουν, αλλά η ομάδα του μεγάλου λιμανιού δεν απαξιώνει την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο δήμαρχος της πόλης Γιόαν Άντερσον έστειλε πριν από την ολοκλήρωση της χρονιάς την πρόσκληση στην ομάδα να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για να γιορτάσουν την ολοκλήρωση της σεζόν, ενώ εκείνη την ημέρα θα αποδοθούν τιμές στα 39 θύματα του Χέιζελ, καθώς συμπίπτει με την 37η επέτειο της τραγωδίας στο γήπεδο των Βρυξελλών.