Μάντσεστερ Σίτι: Ετοιμάζει πρόταση 30 εκατομμυρίων για τον Κουκουρέγια

Η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως βλέπει πολύ «θερμά» την περίπτωση του Μαρκ Κουκουρέγια της Μπράιτον και είναι έτοιμη να βγάλει από τα ταμεία της πάνω από 30 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσει. 

Μάντσεστερ Σίτι: Ετοιμάζει πρόταση 30 εκατομμυρίων για τον Κουκουρέγια

Είναι δεδομένο πως η Μάντσεστερ Σίτι θα ενισχυθεί το καλοκαίρι με την απόκτηση αρκετών ποδοσφαιριστών. Ήδη έχει κάνει το «μπαμ» με την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ από την Ντόρτμουντ και του νεαρού ταλαντούχου επιθετικού Αλβάρεζ από την Ρίβερ Πλέιτ.

Οι «πολίτες» φαίνεται πως έχουν βρει στο πρόσωπο του Μαρκ Κουκουρέγια το επόμενο μεταγραφικό τους απόκτημα. Οι άρτιες εμφανίσεις του αριστετού μπακ με την Μπράιτον την φετινή σεζόν έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον του Πεπ Γκουαρντιόλα ενώ και η ηλικία του (23 ετών) κάνει την περίπτωσή του ακόμα πιο ελκυστική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Νησί η Μπράιτον θα ήθελε να τον κρατήσει ακόμη έναν χρόνο καθώς τον απέκτησε μόλις πέρσι από την Χετάφε και έτσι για να δεχθεί να τον πουλήσει θα αξιώσει ένα ποσό μεγαλύτερο από 30 εκατομμύρια λίρες.

Η Μάντσεστερ Σίτι σαφώς δεν έχει οικονομικό πρόβλημα όμως θεωρεί πως μπορεί να φθάσει σε συμφωνία με ένα ποσό μικρότερο από τα 35 εκατομμύρια.

Ο Μαρκ Κουκουρέγια, ο οποίος μετρά φέτος 37 συμμετοχές με την Μπράιτον σε όλες τις διοργανώσεις και έχει 1 γκολ και 2 ασίστ είναι ο δεύτερος πλάγιος μπακ στην δημιουργία ευκαιριών με 38 πίσω μόνο από τον Αλεξάντερ-Άρνολντ της Λίβερπουλ που έχει 47. Την ίδια ώρα, είναι ο τρίτος πλάγιος μπακ σε τάκλιν με 91 πίσω από τους Μίτσελ και Ντάλας.