Μάντσεστερ Σίτι: Έκλεισε τον Άλβαρεζ της Ρίβερ Πλέιτ

Πρόεδρος και προπονητής της Ρίβερ Πλέιτ επιβεβαίωσαν την συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι για την παραχώρηση του Αργεντινού επιθετικού, Χουλιάν Άλβαρεζ. Το καλοκαίρι στους «πολίτες» ο 21χρονος διεθνής άσος.

Μάντσεστερ Σίτι: Έκλεισε τον Άλβαρεζ της Ρίβερ Πλέιτ

Τα «γαλάζια» της Μάντσεστερ Σίτι θα φορά από το καλοκαίρι ο Χουλιάν Άλβαρεζ.

Ο πρόεδρος της Ρίβερ Πλέιτ, Χόρχε Μπρίτο, όπως επίσης και ο προπονητής της ομάδας, Μαρσέλο Γκαγιάρντο, επιβεβαίωσαν τη συμφωνία με τους πρωταθλητές Αγγλίας έναντι του ποσού των 26 εκατομμυρίων δολαρίων για την παραχώρηση του παίκτη, το οποίο προέβλεπε η ρήτρα αποδέσμευσης του 21χρονου Αργεντινού επιθετικού.

«Εάν κοιτάξετε όλα όσα έχει κάνει ο Χουλιάν, ήταν πολύ πιθανό να καλυφθεί η ρήτρα αποδέσμευσής του. Το πιο δύσκολο πράγμα, ήταν να συμφωνήσω για δανεισμό, γιατί ο Χουλιάν, είναι πρακτικά αναντικατάστατος στην ομάδα», είπε ο Μπρίτο, ενώ ο Μαρσέλο Γκαγιάρντο σημείωσε με την σειρά του:

«Είναι μια καλή συμφωνία καθώς θα μείνει μαζί μας για λίγο ακόμα και θα ενταχθεί σε έναν μεγάλο σύλλογο, μια από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο με τεράστια οικονομική δύναμη. Αυτήν την στιγμή, η Σίτι δεν τον χρειάζεται και δεν χρειάζεται να αναζητήσουμε παίκτη της ποιότητάς του, κάτι που θα ήταν πολύ δύσκολο».

Το ποσό αυτό αποτελεί την πιο ακριβή παραχώρηση ποδοσφαιριστή της Ρίβερ Πλέιτ, από τότε που ο Χαβιέ Σαβιόλα αποχώρησε από τον σύλλογο για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Μπαρτσελόνα (σ. το 2001).