Μάντσεστερ Σίτι: Ανακοίνωσε συμφωνία με την Ντόρτμουντ για Χάαλαντ!

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ το καλοκαίρι! Απομένει η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή. 

Μάντσεστερ Σίτι: Ανακοίνωσε συμφωνία με την Ντόρτμουντ για Χάαλαντ!

Σάρκα και οστά παίρνει η μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ στην Μάντσεστερ Σίτι! Οι πρωταθλητές Αγγλίας ανακοίνωσαν πως έφθασαν σε συμφωνία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Νορβηγού επιθετικού!

Σύμφωνα με Αγγλικά Μέσα, οι «πολίτες» πλήρωσαν 60 εκατομμύρια ευρώ για την ενεργοποίηση της ρήτρας που υπήρχε στο συμβόλαιο του υψηλόσωμου επιθετικού με τους «Βεστφαλούς».

Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρει: «Η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαιώνει πως φθάσαμε σε συμφωνία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την μεταγραφή του επιθετικού Έρλινγκ Χάαλαντ στην ομάδα την 1η Ιουλίου του 2022.»

Ο Χάαλαντ, του οποίου ο πατέρας, Άλφ-Ίνγκε Χάαλαντ, έπαιξε για τους «πολίτες», ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπρίν και την Μόλντε της πατρίδας του και έπειτα πέρασε έναν χρόνο στην Αυστρία με την Σάλτσμπουργκ πριν μετεγγραφεί στην Ντόρτμουντ τον Ιανουάριο του 2020.

Στην Γερμανία πέτυχε 85 τέρματα σε 88 συμμετοχές και παρά το ενδιαφέρον από τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και Παρί Σεν Ζερμέν, η Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτή που κόβει το νήμα.