Λίβερπουλ: Ετοιμάζει ροτέισιον ο Κλοπ με Σαουθάμπτον

Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί η Λίβερπουλ στο εκτός έδρας ματς με την Σαουθάμπτον την Τρίτη (17/5) όπως προανήγγειλε ο Γιούργκεν Κλοπ. Φανέλα βασικού θα πάρει ξανά και ο Τσιμίκας. 

Λίβερπουλ: Ετοιμάζει ροτέισιον ο Κλοπ με Σαουθάμπτον

Η Λίβερπουλ μετά το Carabao Cup κατέκτησε και το FA Cup και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για το quadrupleενώ ψάχνει την νίκη απέναντι στην Σαουθάμπτον την Τρίτη (17/5, 21:45, Cosmote Sport 2 HD) προκειμένου να πάει στην τελευταία αγωνιστική με διαφορά ενός βαθμού από την Μάντσεστερ Σίτι.

Το γεγονός όμως ότι οι «κόκκινοι» χρειάστηκε να παίξουν παράταση στον τελικό με την Τσέλσι αναγκάζει τον Γιούργκεν Κλοπ να προβεί σε εκτεταμένο ροτέισιον στον αγώνα με τους «Αγίους» όπως παραδέχθηκε ο Γερμανός τεχνικός.

Οι δύο κορυφαίοι παίκτες της ομάδας, ο Μοχάμεντ Σαλάχ και ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ αναμένεται να μείνουν εκτός αποστολής καθώς υπέστησαν μικροτραυματισμούς και ο Κλοπ δεν θέλει να ρισκάρει να τους χάσει ενόψει του τελικού του Champions League ενώ και ο Φαμπίνιο παραμένει εκτός.

Εκείνοι που αναμένεται να πάρουν ξανά φανέλα βασικού είναι οι Κώστας Τσιμίκας, Ζόελ Μάτιπ, Τζο Γκόμεζ, Τζέιμς Μίλνερ, Κέρτις Τζόουνς, Ντιόγο Ζότα και Ρομπέρτο Φιρμίνο.

«Θα έχω να πάρω πολλές αποφάσεις» δήλωσε ο Κλοπ, ο οποίος συνέχισε: «Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα παρατάξω μια ομάδα με έναν μόνο σκοπό: να προσπαθήσουμε να νικήσουμε».

«Θα πρέπει να δούμε ποιος είναι σε θέση να βοηθήσει. Τα επιπλέον 30 λεπτά (της παράτασης στο «Γουέμπλεϊ») έκαναν μεγάλη διαφορά», κατέληξε.

Σε ό,τι αφορά τον Φαμπίνιο, ο Γιούργκεν Κλοπ προσέθεσε: «Πάει καλά αλλά δεν θα παίξει αύριο (την Τρίτη)».

Θυμίζουμε πως η Λίβερπουλ την τελευταία αγωνιστική παίζει εντός έδρας με την Γούλβς και για να πάρει το πρωτάθλημα χρειάζεται να νικήσει και τα δύο της ματς και η Σίτι να μην νικήσει την Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ εντός έδρας.