Λίβερπουλ: Έτοιμος ο Φαμπίνιο για τον τελικό του Champions League σύμφωνα με τον Κλοπ

Η Λίβερπουλ θα έχει στην διάθεσή της τον Φαμπίνιο στον τελικό του Champions League σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ

Λίβερπουλ: Έτοιμος ο Φαμπίνιο για τον τελικό του Champions League σύμφωνα με τον Κλοπ

Προλαβαίνει τον τελικό του Champions League ο Φαμπίνιο όπως δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο αμυντικός χαφ της Λίβερπουλ τέθηκε «νοκ-άουτ» από τον τελικό του Κυπέλλου με την Τσέλσι το Σάββατο (14/5, 18:45) λόγω του προβλήματος στον οπίσθιο μηριαίο στο ματς με την Άστον Βίλα. Υπήρχε η ανησυχία πως δεν θα ήταν διαθέσιμος ούτε για τον έτερο τελικό της Λίβερπουλ τον Μάϊο, αυτόν του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης στις 28 του μηνός.

Εντούτοις, ο τεχνικός των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ υποστήριξε πως ο Βραζιλιάνος θα είναι στην διάθεσή του για τον τελικό στο Παρίσι.

«Σίγουρα θα είναι έτοιμος για τον τελικό του Champions League», δήλωσε.

Όσο για το εάν θα προλάβει να παίξει σε άλλο ματς της Λίβερπουλ μέχρι τότε, ο Γερμανός προσέθεσε:

«Θα δούμε. Ο Φαμπ (σ.σ. ο Φαμπίνιο) είναι επαγγελματίας. Δεν είναι χαρούμενος για αυτό αλλά το έχει αποδεχθεί. Είναι οκ.»

Όσο για τον τελικό του Κυπέλλου με την Τσέλσι, ο Κλοπ ανέφερε:

«Από όλους τους παίκτες μας μόνο ο Μίλνερ έχει κατακτήσει το Κύπελλο, κανείς άλλος, ούτε εγώ. Τα αγόρια δούλεψαν πολύ σκληρά για να φθάσουμε εδώ, είναι ένας τεράστιος τελικός για εμάς».

Η Λίβερπουλ ψάχνει το Σάββατο στο «Γουέμπλεϊ» τον δεύτερο τίτλο της την φετινή σεζόν μετά το Carabao Cup το οποίο κατέκτησε επίσης απέναντι στην Τσέλσι.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει χρησιμοποιήσει φέτος 30 παίκτες στο Κύπελλο ενώ σε όλα τα ματς έχει παίξει μόνο ο Κονατέ ενώ εν τη απουσία του Φαμπίνιο, την τριάδα στην μεσαία γραμμή αναμένεται να αποτελέσουν οι Χέντερσον, Τιάγκο και Κεϊτά.