Premier League: Υποβιβάστηκε η Νόριτς, ζόρια για τη Γουότφορντ

Η Νόριτς έχασε και την τελευταία της ελπίδα, αφού ηττήθηκε από την Άστον Βίλα και υποβιβάστηκε, ενώ σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον και η Γουότφορντ.

Premier League: Υποβιβάστηκε η Νόριτς, ζόρια για τη Γουότφορντ

Συγκλονιστικά παιχνίδια περιλάμβανε το πρόγραμμα του Σαββάτου της Premier League. Η Γουλβς του Ζοσέ Σα στόχευε ψηλά στη βαθμολογία, όμως, παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μπράιτον με αποτέλεσμα να ηττήθηκε με το βαρύ σκορ 3-0.

Το πιο συγκλονιστικό παιχνίδι, όμως, ήταν αυτό που έγινε ανάμεσα σε Γουότφορντ και Μπέρνλι με τους γηπεδούχους να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή στην κατηγορία. Από το 8' η Γουότφορντ ήταν μπροστά στο σκορ με το αυτογκόλ του Ταρκόβσκι, αλλά το φινάλε ήταν δραματικό. Ένα γκολ του πρώην ποδοσφαιριστή της του Κορκ στο 83' έκανε το 1-1 και στο 86' ο Μπράουνχιλ την καταδίκασε κάνοντας το 2-1 και την έφερε σε πολύ δύσκολη θέση.

Η ουραγός Νόριτς γνώρισε ακόμα μία ήττα από την Άστον Βίλα από την οποία ηττήθηκε με σκορ 2-0 με τους "χωριάτες" να φτάνουν τους 40 βαθμούς. Μετά και από αυτή την ήττα η Νόριτς υποβιβάστηκε οριστική. Στο άλλο ματς η Κρίσταλ Πάλας κατάφερε με γκολ του Σαχά στις καθυστερήσεις να κάνει το διπλό κόντρα στη Σαουθάμπτον και να βάλει τέλος στην αρνητική παράδοση που είχε στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Το προφίλ της 35ης αγωνιστικής

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (30/4)
Νιούκαστλ – Λίβερπουλ 0-1
19' Κεϊτά

Άστον Βίλα - Νόριτς 2-0

41' Γουότκινς, 90+3 Ινγκς

Γουότφορντ - Μπέρνλι 1-2

8' αυτ. Ταρκόβσκι - 83' Κορκ, 86' Μπράουνχιλ

Γουλβς - Μπράιτον 0-3

42' πεν. Μακάλιστερ, 70' Τρόσαρντ, 86' Μπισούμα

Σαουθάμπτον - Κρίσταλ Πάλας 1-2

9' Ρομέου - 60' Εζέ, 90+2 Σαχά

19.30: Λιντς – Μάντσεστερ Σίτι
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (1/5)
16.00
: Έβερτον – Τσέλσι, Τότεναμ – Λέστερ
18.30: Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (2/5)
22.00:
Μάντσεστερ Γ. - Μπρέντφορντ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ