Νιούκαστλ - Λίβερπουλ 0-1: Έπιασε κορυφή στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και περιμένει

Με τέρμα του Ναμπί Κεϊτά στο 19ο λεπτό, η Λίβερπουλ επικράτησε με το μίνιμουμ σκορ της Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», έπιασε κορυφή και περιμένει γκέλα της Μάντσεστερ Σίτι στο «Έλαντ Ρόουντ». Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Premier League. 

Νιούκαστλ - Λίβερπουλ 0-1: Έπιασε κορυφή στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και περιμένει

Έκανε τη δουλειά της και περιμένει η ασταμάτητη Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» επικράτησαν 1-0 της Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 35ης αγωνιστικής στην Premier League και αναρριχήθηκαν - έστω και προσωρινά - στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αν και φορμαρισμένες (τέσσερις σερί νίκες) οι «καρακάξες» δεν μπόρεσαν να σταματήσουν την αρμάδα (13 τρίποντα και μία ισοπαλία στα τελευταία 14 ματς) του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος προχώρησε σε αρκετές αλλαγές ενόψει και του δεύτερου αγώνα με τη Βιγιαρεάλ στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Champions League.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Ναμπί Κεϊτά, ο οποίος έκρυψε τη μπάλα με τον Ζότα στο 19' και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ντουμπράφκα. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Πορτογάλο ο οποίος όμως δεν κατάφερε να συνδυάσει με γκολ την 50η εμφάνιση του με τα χρώματα της Λίβερπουλ. Στον πάγκο έμεινε ο Κώστας Τσιμίκας.

Πλέον τα βλέμματα των «κόκκινων» στρέφονται στο «Έλαντ Ρόουντ» και στη «μάχη» της Λιντς με την Μάντσεστερ Σίτι.

Το προφίλ της 35ης αγωνιστικής

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (30/4)
Νιούκαστλ – Λίβερπουλ 0-1
(19' Κεϊτά)
17.00: Άστον Βίλα – Νόριτς, Γουλβς – Μπράιτον, Γουότφορντ – Μπέρνλι, Σαουθάμπτον – Κρίσταλ Πάλας.
19.30: Λιντς – Μάντσεστερ Σίτι
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (1/5)
16.00
: Έβερτον – Τσέλσι, Τότεναμ – Λέστερ
18.30: Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (2/5)
22.00:
Μάντσεστερ Γ. - Μπρέντφορντ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ