Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοινώνεται από την Αυστρία ο Ράνγκνικ

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράλφ Ράνγκνικ αποδέχτηκε την πρόταση της Εθνικής Αυστρίας και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα την Παρασκευή (29/4). 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοινώνεται από την Αυστρία ο Ράνγκνικ

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράλφ Ράνγκνικ, αναμένεται να αναλάβει την Εθνική ομάδα της Αυστρίας με την ανακοίνωση να έρχεται την Παρασκευή (29/4) εκτός απροόπτου.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αυστρίας έχει προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή στην οποία θα ανακοινωθεί επίσημα η πρόσληψη του Γερμανού τεχνικού, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και δεν θα είναι παρών στην ανακοίνωση.

Εντούτοις, η νέα θέση του δεν θα επηρεάσει τον ρόλο του σαν σύμβουλος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 63χρονος επιβεβαίωσε την παραμονή του στους «μπέμπηδες» από άλλο πόστο μετά την ισοπαλία με την Τσέλσι:

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω σε ρόλο συμβούλου. Μέχρι στιγμής δεν έχω μιλήσει με τον Έρικ τεν Χάγκ αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που θα τον βοηθήσω και θέλω να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο», δήλωσε.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε τον ρόλο του υπηρεσιακού προπονητή στον Ράνγκνικ τον περασμένο Νοέμβριο έπειτα από την απόλυση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ενώ προπονητής της από την νέα σεζόν θα είναι ο Έρικ τεν Χάγκ.