Μάντσεστερ Γ. - Τσέλσι 1-1: Την κράτησε όρθια ο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το 17ο εφετινό του τέρμα, ισοφάρισε το τέρμα του Αλόνσο και κράτησα όρθια την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τσέλσι (1-1) στη «μάχη» για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Μάντσεστερ Γ. - Τσέλσι 1-1: Την κράτησε όρθια ο Ρονάλντο

Και η παράδοση καλά κρατεί! Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Ολντ Τράφορντ» στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Premier League (το ματς έγινε νωρίτερα λόγω της συμμετοχής των Λονδρέζων στον τελικό του Κυπέλλου) και το αήττητο σερί των «κόκκινων διαβόλων» απέναντι στους «μπλε» έφτασε στα εννέα ματς!

Το συγκρότημα του Ραλφ Ράγκνικ προερχόταν από δύο ήττες, ωστόσο έδειξε χαρακτήρα και με τον συνήθη ύποπτο έμεινε όρθιο στη «μάχη» για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από την άλλη πλευρά, η Τσέλσι έμεινε στους 66β και δεν μπόρεσε να αυξήσει τη διαφορά από την 4η Άρσεναλ.

Ύστερα από ένα άγονο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 60' με τον Αλόνσο όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε διαφορετική άποψη. Συγκεκριμένα, δύο λεπτά αργότερα ο Πορτογάλος φορ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μάτιτς, έφερε το ματς στα ίσα, σημειώνοντας το 17ο τέρμα στο πρωτάθλημα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ