La Liga : Όλα τα φώτα στο «κλάσικο»

Το μεγαλύτερο ντέρμπι της Ισπανίας και ένα από τα σπουδαιότερα στον κόσμο, αυτό ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της La Liga την Κυριακή (20/03).

La Liga : Όλα τα φώτα στο «κλάσικο»

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα της Κυριακής (20/03) στην 29η αγωνιστική της La Liga όμως η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι αυτή στο Σαντιάγκο Μπεναμπέου (22:00, Novasports Prime) ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Μπορεί οι Μαδριλένοι να βρίσκονται 15 βαθμούς μακριά από τους «μπλαουγκράνα» όμως οι αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες πάντα προοιωνίζονται μεγάλες συγκινήσεις.

Οι «μερένχες» μετρούν πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και έχουν επικρατήσει ήδη δύο φορές μέσα στην σεζόν απέναντι στους Καταλανούς. Από την άλλη μεριά η ομάδα του Τσάβι έχει βρει την αγωνιστική της ταυτότητα και είναι αήττητη για 11 συνεχόμενα παιγνίδια.

Ο Κάρλο Αντσελότι αντιμετωπίζει μια σοβαρότατη απώλεια αφού ο Καρίμ Μπενζεμά δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ντέρμπι.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, η Εσπανιόλ αντιμετωπίζει την Μαγιόρκα (15:00, Novasports 1 HD), η Θέλτα υποδέχεται την Μπέτις (17:15, Novasports 1 HD), η Βιγιαρεάλ «δοκιμάζεται» στην έδρα της Κάδιθ (17:15, Novasports 4 HD) και στην δεύτερη μεγάλη αναμέτρηση της αγωνιστικής Σεβίλλη και Σοσιεδάδ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» (19:30, Novasports 1 HD).