ΠΑΟΚ: Με Τάισον η διπλή προπόνηση

Με την επιστροφή του Τάισον διεξήχθη η διπλή προπόνηση του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Τάισον η διπλή προπόνηση

Ο Τάισον μπήκε στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Το πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων» για την Παρασκευή (5/7) είχε ξανά διπλή προπόνηση.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Δουλειά σε δύο άξονες την Πέμπτη (04.07) στη Νέα Μεσημβρία, μέσα από δύο έντονες κι απαιτητικές σε ενέργεια και συγκέντρωση προπονήσεις.

Το πρωί η μέρα ξεκίνησε με τρέξιμο, ακολούθησε rondo και στο τελευταίο κομμάτι η ομάδα δούλεψε στο pressing μέσα από έντονες ασκήσεις, ενώ οι παίκτες έπαιξαν κι οικογενειακό διπλό.

Το απόγευμα το ποδόσφαιρο βρέθηκε σε πρώτο πλάνο με δουλειά στην επιθετική ανάπτυξη και τουρνουά τριών ομάδων.

Το Σάββατο (05.07) θα διεξαχθεί μία προπόνηση και την Κυριακή (06.07) το αγωνιστικό τμήμα έχει ρεπό».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110