Λίβερπουλ: Δύο ματς εκτός ο Τιάγκο, επιστρέφει απέναντι στην Ίντερ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Τιάγκο καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε πως ο μέσος της Λίβερπουλ αναμένεται να χάσει μόλις δύο ματς και να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα απέναντι στην Ίντερ

Λίβερπουλ: Δύο ματς εκτός ο Τιάγκο, επιστρέφει απέναντι στην Ίντερ

Ο Τιάγκο υπέστη ένα ελαφρύ τράβηγμα στο ζέσταμα του τελικού του League Cup ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι την Κυριακή το οποίο του στέρησε την συμμετοχή σε αυτόν.

Παρόλα αυτά ο 30χρονος μέσος αναμένεται να απουσιάσει μόνο από τον αγώνα των «κόκκινων» απέναντι στην Νόριτς την Τετάρτη (2/3, 22:15) για το Κύπελλο και αυτόν του Σαββάτου (5/3, 19:30) απέναντι στην Γουέστ Χαμ για το Πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης με τα «καναρίνια» πως:

«Ο Τιάγκο δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει με την Γουέστ Χαμ, ίσως επιστρέψει με την Ίντερ. Αλλά έπειτα από αυτό θα επιστρέψει σίγουρα».

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Ίντερ στο Άνφιλντ την επόμενη Τρίτη (8/3) για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των «16» του Champions League έχοντας επικρατήσει με 2-0 στο Μιλάνο.

Ο Κλοπ επιβεβαίωσε επίσης πως ο Λουίς Ντίας δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και αντικαταστάθηκε στοντελικό απλώς λόγω κούρασης.