Λίβερπουλ: «Δεν το κουνάει» ο Γκόμεζ

Παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για τον Τζο Γκόμεζ, ο 24χρονος Άγγλος δεν αναμένεται να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ καθώς χαίρει της εκτίμησης του Γιούγκεν Κλοπ.

Λίβερπουλ: «Δεν το κουνάει» ο Γκόμεζ

Η Λίβερπουλ επικράτησε την Κυριακή με 3-1 της Νόριτς και ο Τζο Γκόμεζ πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση ως βασικός στην Premier League έπειτα από 468 ημέρες και το 1-1 με την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ».

Ο 24χρονος Άγγλος έχει σταθεί αρκετά άτυχος φέτος αφού έχοντας επιστρέψει από τον μακροχρόνιο τραυματισμό του είδε τον Τζόελ Μάτιπ να κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στο πλευρό του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και τον Κονατέ να έχει εξελιχθεί σε ευχάριστη έκπληξη στο κέντρο της άμυνας των «κόκκινων».

Έτσι λοιπόν πριν το ματς με τα «Καναρίνια» είχε σημειώσει μόλις 26 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα και βρέθηκε στο επίκεντρο πολλών μεταγραφικών σεναρίων.

Η Νιουκάστλ φαίνεται να τον έχει στην λίστα της, όπως και η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία θα ήθελε έναν στόπερ με εμπειρία Premier League. Το πιο έντονο ενδιαφέρον έδειξε η Άστον Βίλα με τον Στίβεν Τζέραρντ να δίνει μεγάλη «μάχη» για να φέρει στην ομάδα του τον νεαρό αμυντικό.

Εντούτοις, τέλος στις φήμες βάζει το ρεπορτάζ της Athletic η οποία αναφέρει πως μήτε ο παίκτης μήτε η ομάδα ενδιαφέρονται για μια μεταγραφή. Μάλιστα, ο Γιούργκεν Κλοπ αξιολογεί πολύ υψηλά τις δυνατότητες και την προσφορά του Γκόμεζ, θεωρώντας πως έχει τα καλύτερα χρόνια μπροστά του, αφού είναι μόλις 24 ετών.

Άλλωστε, πρόκειται για έναν παίκτη που κέρδισε θέση βασικού μόλις στα 17 του χρόνια στην Λίβερπουλ ενώ μαζί με τον Φαν Ντάικ συνέθεσαν το αμυντικό δίδυμο που χάρισε τον Πρωτάθλημα στους «Κόκκινους» το 2020.

Ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ έπλεξε το εγκώμιο του Γκόμεζ μετά την νίκη της Λίβερπουλ επί της Νόριτς:

«Είναι εξαιρετικός τύπος. Είτε στο γήπεδο, είτε στο γυμναστήριο, δίνει πάντα το 100%, είναι στην φύση του. Περίμενε πολύ καιρό για να ξανα παίξει βασικός στην Premier League. Έκανε εξαιρετική εμφάνιση και απέδειξε πως είναι ένας παίκτης κορυφαίας ποιότητας».